Filmska scena kod Samobora / Razgovarali smo s herojima koji su iz jezera Rakitje spasili ženu: 'Mislili smo da je velika riba'

Kada se gospođa, koja je iz zasad neutvrđenih razloga završila u jezeru oporavi, njezini spasitelji rado bi je ponovno sreli

8.10.2018.
21:06
VOYO logo

Filmska scena u okolici Samobora - dvojica ribiča iz jezera Rakitje spasila ženu koja je, iz još neutvrđenih razloga, u njemu završila s automobilom. Bio je to herojski čin dvojice mladića koji su uletjeli u hladno jezero i bez razmišljanja nesretnoj ženi priskočili u pomoć. 

Vatrogasci i policajci još imaju posla, a dvojica mladića koji su skočili u hladno jezero i spasili nesretnu ženu mogu na zasluženi odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuli smo pljusak i skočili smo iz šatora. Mislili smo da je neka velika riba. Ali nije, kolega je vidio auto i ona smo vidjeli na kameri da se nešto miče u kabini. Morali smo se skinuti i reagirati jer je auto počelo tonuti i eto spasili smo jedan divan život", kazao je ribolovac Božidar Žagar.

Dvojili nisu ni sekunde. "Nimalo, vidjeli smo žena je za volanom, nije izlazila van, nije bila pri svjesti, šta smo drugo mogli", ustvrdio je Dobrovoj Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drama se odvijala oko podneva, tridesetak metara od obale. 

"Voda je na ovom dijelu jezera između 2-3 metra, nije toliko duboka. Voda nije baš topla", kazao nam je Ivan Štimac, zapovjednik Vatrogasne zajednice Svete Nedelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dojmovi dvojice ribolovaca još se nisu slegli. "Tako da ni ne znam tko je gospođa, možda mi se javi, zahvali jedan dan, bio bih sretan. Eto lijepo se osjećam zbog toga", nadodaje Žagar.

Ne smatraju se herojima. "To bih napravio u svakom trenutku, uopće nije pitanje heroj ili ne", rekao je Tomić. Kada se gospođa, koja je iz zasad neutvrđenih razloga završila u jezeru oporavi, njezini spasitelji rado bi je ponovno sreli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo