inicijativa / Riječanin oduševio 'hitom iz Apsurdistana', sada želi kod Šprajca: a korisnici društvenih mreža rade na tome

U kratko vrijeme, u svega 24 sata od osnivanja, grupa je prodobila više od 1.000 članova, a broj svake sekunde raste

27.11.2017.
12:11
VOYO logo

Mauro Staraj, riječki glazbenik opvih je dana napravio pravi viralni hit obradom pjesme "Despacito", a na poznatu glazbu koja osvojila cvijeli svijet on je napisao tekst u kojem je progovorio o slučaju  svog sugrađanina Huanita Lusketića, koji  boluje od multiple skleroze koji je zbog uzgajanja konoplje u medicinske svrhe dobio kaznu od čak dvije godine zatvora.Video je pregledan 30.000 puta nakon čega je na Facebooku osvanula i grupa  „Mauro Staraj u gostima kod Šprajca“.

Pokažimo cijeloj Hrvatskoj “belog” brata Matujskog“ jedan je od slogana pod kojim fanovi popularnog glazbenika okupljaju istomišljenike na društvenoj mreži kako bi Maura odveli – Šprajcu. U kratko vrijeme, u svega 24 sata od osnivanja, grupa je prodobila više od 1.000 članova, a broj svake sekunde raste!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inicijativi možete pomoći i vi tako da odete na Facebook stranicu „Mauro Staraj u gostima kod Šprajca“ i svojim lajkom odnosno učlanjenjem u grupu pružite svoju podršku ovoj ideji.

Također, Staraj je veliku pažnju zadobio i prigodnom pjesmom posvećenom blagajnicama Konzuma nakon izbijanja afere Agrokor  pa su posve očite poveznice između glazbenika i socijalno osjetljivog voditelja, piše Riječanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo