po cijenu zdravlja i života / Riskirala živu glavu kako bi spasila psa iz ogromnih valova: 'Može biti sretna da je izašla živa'

Potpuno odjevena i vrlo vjerojatno u potpunoj panici, nekako je ipak uspjela zgrabiti psa prije nego što ju je još jedan val udario

12.12.2017.
15:19
VOYO logo

Snimka je nastala na plažu u engleskom gradu Brightonu, a pokazuje ženu koja se bori s valovima kako bi uspjela izvući svog psa iz mora. Na nekoliko je sekundi i nestala pod vodom dok su je snažni valovi vukli po plaži a njen se pas očajnički trudio održati glavu nad vodom, piše Daily Mail.

Potpuno odjevena i vrlo vjerojatno u potpunoj panici, nekako je ipak uspjela zgrabiti psa prije nego što ju je još jedan val udario. Prolaznici su izvukli psa na sigurno, a potom je i ona izašla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako je samouvjereno ušla u vodu, ali nakon udara prvog vala bila je šokirana, mislim da je jako sretna što je izašla van živa”, rekao je Alessandro Intini, svjedok koji je snimio i objavio cijelu akciju spašavanja.

Nadalje, lokalni spasitelj Trevor Cutler upozorio je ljude da nikada sami ne pokušavaju spašavati u moru jer ih struje mogu lako odvući u dubinu. Opasnost je još i veća u ovo doba godine, kada su niske pemperature i jaki vjetrovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi mogu doći u napast da odu u more jer smatraju životinju dijelom obitelji", rekla je Jade Cohen iz lokalnog odjeljenja službe za spašavanje kraljevske mornarice. "U većini slučajeva pas i sam uspije normalno izaći iz vode, posebno u ovome slulčaju kada je pas uspio sam doći bliže plaži nego vlasnica. Žena očito voli psa ali bio je to hladan zimski dan i valovi su bili jako visoki te bi bilo bolje da je zvala službu za spašavanje nego što je riskirala vlastiti život."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo