najskuplji sms / Roditelji skupo platili šalu svog sina: 'Morali smo staviti kuću pod hipoteku'

Image
Foto: Thinkstock

Nakon što je dobio otkaz u tvornici mlijeka u prahu, 21-godišnjak je poslao poruku svom šefu u kojoj je napisao da je "ostavio mali poklon na proizvodnoj liniji"

29.6.2018.
11:27
Thinkstock
VOYO logo

Roditelji mladog Nijemca koji je radio na Novom Zelandu morali su dati kuću pod hipoteku kako bi platili njegovu sudsku kaznu koju je sudac opisao kao "jednu skupu tekstualnu poruku". 

Nakon što je dobio otkaz u tvornici mlijeka u prahu nedaleko od Blenheima na Južnom otoku u listopadu, Maximillian Christian Zucker poslao je poruku svom šefu u kojoj je napisao da je "ostavio mali poklon na proizvodnoj liniji" mlijeka u prahu, izvijestio je u petak Marlborough Express. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pola sata kasnije taj je 21-godišnjak poslao drugu poruku u kojoj je napisao da se radi o šali, ali je tvrtka već pokrenula proceduru uništenja kontaminiranih proizvoda u skladu sa zakonom.

Tvrtka je bila prisiljena baciti cijelu pošiljku za izvoz. Priopćila je da je ukupan trošak pošiljke, dan posla provedenog u uništenju proizvoda i pokušaj nadoknade izgubljenog vremena iznosio gotovo 190.000 novozelandskih dolara (128.650 američkih dolara).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se navodi u novinskom izvješću, obitelj mladog Nijemca bila je prisiljena staviti kuću pod hipoteku kako bi pokrila kaznu od 19.000 dolara koja mu je izrečena na okružnome sudu u Blenheimu kao i njegove troškove života dok je čekao izricanje kazne u Novom Zelandu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo