SPASIO GRADONAČELNIKOV PRST / RTL Direkt provjerio kakve to čudesne moći ima Bandićev iscjelitelj

Čudesno izliječenje, tj., iscjeljenje je spasilo prst na nozi Milanu Bandiću. Pohvalio se time zagrebački gradonačelnik na press konferenciji i još je najavio kako će svome iscjelitelju Marinku Smolčiću iznajmiti 100 četvornih metara Arene Zagreb

10.6.2015.
22:21
VOYO logo

Volje za trčanje ima i na pretek, ali malo tko je znao da je gradonačelnikov jutarnji ritual nedavno došao u pitanje i to zbog zdravstvenih problema.

Image
spasio mu nožni prst /

Bandić će 100 četvornih metara Arene Zagreb iznajmiti svojem iscjelitelju

Image
spasio mu nožni prst /

Bandić će 100 četvornih metara Arene Zagreb iznajmiti svojem iscjelitelju

"Ja sam imao problema s drugim prstom na lijevoj nozi tri mjeseca i obišao sam sve doktore i specijaliste i profesore u Zagrebu i preporučili su neka operiram korijen stopala", otkrio je Milan Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali taj savjet gradonačelnik nije poslušao.

"I onda sam došao kod mog Smolčića u Jasku i on je to u 3-4 minute nekaj pipal i ja nisam išao na operaciju, a danas hodam i trčim", kaže Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A tko je čovjek za kojeg gradonačelnik tvrdi da ga je spasio? Marinko Smolčić, samozatajan, ali i samouk, među ljudima koji mu dolaze izrazito cijenjen - sam sebe zove - doktorom energetske medicine. Svoju vještinu objašnjava jednostavno, u par riječi.

"U biti, moja metoda se svodi na to, da ako je nešto izmaknuto vratimo, ako je nešto ukliješteno oslobodimo", opisuje Smolčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bandiću nisam naplatio. Vidio sam da je bio zadovoljan", kaže iscjelitelj.

Toliko zadovoljan, da mu je, iako nema diplomu medicine - sam gradonačelnik dogovarao prostor u Areni i ponudio ugovor da - iako nema diplomu -  liječi zagrebačke sportaše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prizemlju sportske dvorane Arena iznajmit će dva prostora za što će plaćati 1000 eura mjesečno. Cijenu kao i svi drugi koji također mogu doći, tvrde u upravi, i dodaju - Smolčić se prvi javio gradu.

"Ne pogodujemo nikom, mi nismo ni podložni javnom natječaju. Nama je čast da dolazi gospodin Smolčić tu jer je vrlo tražen i vrlo uspješan, čovjek radi čuda", govori direktor Arene Zagreb Sretan Šarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad ne može pomoći, pacijente šalje liječnicima, a oni pak priznaju samo medicinu temeljenu na dokazima, znanju s fakulteta i specijalizacija. U komori već godinama traže da se alternativna medicina regulira, kao i vani gdje se njome mogu baviti samo medicinski obrazovani.

"Regulirati na taj način da se vidi što oni zapravo mogu raditi, koji su njihovi dometi, dakle to je izuzetno bitno, da se zna da oni zakonito mogu funcionirati. Zasad oni funkcioniraju kao obrt. Ali bitno je to da netko tko pruža zdravstvenu zaštitu mora biti svjestan da može naškoditi", poručuje predsjednik Hrvatske liječničke komore HrvojeMinigo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je odabir i na pacijentu koji isto tako mora biti svjestan mogućih posljedica svoje odluke.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo