najdraži bradati gost / RTL-ov ekskluzivan intervju sa Svetim Nikolom: 'Ove godine su sva djeca bila dobra pa je Krampus u kazni'

Sa sobom nosi darove, no djeci je još bolji dar to što ga mogu upoznati - prilika koja se često propusti, jer sveti se Nikola do čizmica ušulja dok većina malaca spava

6.12.2021.
22:18
VOYO logo

Slavimo njegov blagdan, a on je imao pune ruke posla! Posao mu je štititi djecu, ali i smirivati more za pomorce pa ne čudi da u Iku dolazi brodićem.

Sveti Nikola obišao je prozore, punio čizmice, ali užurban dan još mu nije gotov. Nigdje nije dočekan kao u Iki pokraj Opatije - vatrometom i brodskim trubama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa sobom nosi darove, no djeci je još bolji dar to što ga mogu upoznati, prilika koja se često propusti, jer sveti se Nikola do čizmica ušulja dok većina malaca spava.

RTL-ova ekipa pratila je Svetog Nikolu u nadi da će im možda u pauzi, ako stigne, prenijeti još neke dojmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo jako puno posla jer moramo svu djecu obići, a ima ih jako puno. Ona su skromna i iskrena, ali i puna dječjih želja. Nada se da sam im svima uspio ispuniti želje, a onima kojima nisam neka mi pišu pisma sljedeće godine. Ove godine su sva djeca bila dobra pa smo Krampusa ostavili u kazni", ispričao je Sveti Nikola i nastavio dalje jer njegova vreća s darovima još uvijek nije ispražnjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo