Odjednom 144 ljudi! / RTL-ova Donna javila se iz Osijeka sa 35 metara u najvećem panoramskom kotaču jugoistočne Europe s gradonačelnikom i županom

Image
Foto: RTL

Ravno iz tvornice u Turskoj dopremila su ga četiri velika šlepera, 90 tona, prava grdosija. A dokle će ostati u Osijeku?

23.12.2021.
21:00
RTL
VOYO logo

U svoj prvi krug krenuo je najveći panoramski kotač u jugoistočnoj Europi. Do kraja siječnja će potpuno promijeniti vizuru Osijeka u koji je stigao izravno iz tvornice u Turskoj.

Dopremila su ga četiri velika šlepera, visok je 35 metara i težak gotovo 90 tona, a nakon Osijeka nastavlja put po Europi. Istodobno u njemu može uživati 144 posjetitelja. Na prvoj vožnji bila je i RTL-ova Donna Diana Prćić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U program se javila s visine od 35 metara dok je snimatelj pokazivao panoramu Osijeka noću. U kabini, odnosno gondoli, jednoj od njih 24 na panoramskom kotaču, društvo su joj činili gradonačelnik Osijeka Ivan Radić i župan osječko-baranjski Ivan Anušić.

"Najveća atrakcija ovogodišnjeg 'adventiranja' je upravo ovaj panoramski kotač, kako ste rekli, sa 35 metara visine mislim da će građani biti zadovoljni, bit će do kraja siječnja u Osijeku", kazao je gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vožnja je spora, dakle ugodna, sigurna... 

"Najbolji, najljepši advent ove godine u Hrvatskoj je u Osijeku", komentirao je župan, obećavši da će advent, skupa s gradonačelnikom, produžiti advent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli razgovor u kotaču "nebu pod oblake" noću nad Osijekom pogledajte ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo