Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
hrabar politički potez chanela?

Ruske influencerice uvrijeđene odlukom Chanela škarama režu torbe vrijedne 40.000 kuna. 'Ako će raditi razlik...

Televizijske voditeljice, manekenke, Dj-ice, sve odreda ustale su protiv, kako kažu, rusofobije

RTL Direkt/ 7.4.2022. u 22:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ruske influencerice u znak prosvjeda na Instagramu škarama režu torbice vrijedne 40.000 kuna. Dakle Chanel se odlučio za hrabar politički potez. Više neće prodavati odjeću, parfeme i drugu luksuznu robu ruskim kupcima u Parizu ili Dubaiju ili bilo gdje, ako tu robu planiraju odnijeti u Rusiju. Svakom kupcu sada provjeravaju prebivalište i kontroliraju ih. A cure su se uvrijedile.

Ako Chanel ne poštuje nas, ne poštujemo ni mi njih, poručuje ruski model Viktorija Bonja, koja je svoju torbicu razrezala industrijskim škarama.

Televizijske voditeljice, manekenke, Dj-ice, sve odreda ustale su protiv, kako kažu, rusofobije. Među milijunima njihovih pratitelja sigurno ima i onih koji ih podržavaju, ali teško je shvatiti da ijedno ljudsko biće u trenutku brutalnog pokolja civila misli da su luksuzne torbice bitne u bilo kojem smislu. 

"Ja sam protiv rusofobije, pa sam tako i protiv brendova koji potiču mržnju prema Rusiji", govori jedna. "Ako će Chanel raditi razliku među zemljama, meni ne treba takav Chanel", zaključila je druga.

RTL Direkt/ 7.4.2022. u 22:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nemojte ovo probati

Najluđe nogometne frizure: Sjetimo se Perišićevih kockica i bizarnog 'trokuta' brazilskog Ronalda

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba