Superbaka / S 89 godina odlučila proputovati svijet i podijeliti doživljaje na društvenim mrežama

Image
Foto: Screenshot/Instagram/Babushka_1927

Da nikad nije kasno potvrđuje 90-godišnja Lena Erhova iz sibirskog Krasnojarska, koja je prije godinu dana odlučila - proputovati cijeli svijet

29.8.2017.
21:58
Screenshot/Instagram/Babushka_1927
VOYO logo

Superbaka, kako ju često zovu, tek je prije nekoliko godina prvi put boravila izvan Rusije. Otputovala je tada u Češku, što joj je izmamilo želju da vidi i druge dijelove svijeta. Odlučila je, unatoč dubokoj starosti, proputovati čitavi svijet.

Zanimljivo, aktivna je korisnica društvenih mreža te najzanimljivije detalje s putovanja objavljuje na istima, dobivajući mnoštvo simpatija drugih korisnika. Znatno bolje se služi Instagramom, gdje ju prati gotovo 50.000 korisnika, dok na Facebooku ima nešto više od 4.000 pratitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi će za Erhovu kazati da im je inspiracija, što i ne čudi po njezinim objavama. Tako je, primjerice, nedavno objavila fotografiju iz Vijetnama kako se vozi na motociklu. Zabilježila je i dojmove iz Dominikanske Republike, Tajlanda, Izraela...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruskinja spava u jeftinim hotelima, a uz mirovinu za putovanja zarađuje prodavajući cvijeće. Rođena je 1927. godine. Prema njezinoj vitalnosti i energiji čini se da je to samo brojka, koju usput rečeno ima i u korisničkom imenu na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo