UPLATIO LISTIĆ NA BENZINSKOJ / SAD bogatiji za jednog milijunaša: izvučen najveći dobitak ikad osvojen jednim listićem lutrije

Image
Foto: AP
Image
Foto: AP

Jackpot Powerballa od 758,7 milijuna dolara je izvučen na jednom listiću u Massachusettsu

24.8.2017.
17:07
AP
VOYO logo

Najveći jackpot ikada osvojen jednim listićem lutrije u Sjedinjenim Državama, u iznosu od 758,7 milijuna dolara izvučen je u srijedu navečer, a uplaćen je u Massachusettsu.

"Jackpot Powerballa od 758,7 milijuna dolara je izvučen na jednom listiću u Massachusettsu", napisao je Powerball na Twitteru i dodao u priopćenju da je još četrdesetak listića dobilo milijunske zgoditke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretan vlasnik listića uplaćenog na benzinskoj stanici grada Chicopee se treba javiti unutar godine dana. On može izabrati primanje punog iznosa tijekom 30 godina, ili isplatu 480,5  milijuna dolara odjednom. Powerball USA navodi da dobitnici velikih iznosa izabiru jednokratnu isplatu.

Najveći jackpot ikada izvučen je u siječnju 2016. godine i iznosio je 1,58 milijarde dolara, ali na tri listića je bilo obilježeno pet dobrih brojeva i dopunski broj. Svak je osvojio po 528,8 milijuna dolara. Ovaj put je trebalo prekrižiti brojeve 6, 7,16,23 i 26 i dodatni broj 4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo