NIJE MU PRVI KAPITALAC / Senzacija na Vranskom jezeru: mladić upecao šarana teškog 21 kilogram!

Senzacija na Vranskom jezeru! 29-godišnjak koji ondje dolazi od djetinjstva upecao je šarana teškog 21 kilogram i tako postavio rekord u ulovu

26.10.2015.
19:10
VOYO logo

Ovakva "mrcina" od 21 kilograma do sada nije izvučena iz Vranskog jezera. Sretni ribič ga je ipak na kraju živog vratio u jezero.

"U prvom trenutku nisam baš znao što me očekuje, ali onda pred kraj, poslije dvadesetak minuta sam stvarno vidio da se radi o kapitalcu. Imao je nevjerojatnu snagu i bilo je dobre borbe da se izvuče van", kaže nam Tibor Vidović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tibor je svog najvećeg kapitalca od 27 kilograma ulovio u Austriji, ali Vransko jezero i dalje mu je omiljeno mjesto za ribičiju.

"Što se tiče šaranskog ribolova, obišao samdobar dio Europe, ali Vransko jezero je sigurno nešto posebno. Tu sam već od devete godine, svake godine dolazim i evo ove godine sam već peti put ovdje", otkriva Tibor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom parku prirode može se loviti 15 vrsta ribe koje nisu pod zaštitom, a koje ima u obilju.

"Šaran, štuka, som, cipli, babuške stvarno bilježe rekordene i priraste i veličine. S tim da je i voda boćata, pa same te ribe imaju manje masnog tkiva, pa su interesantnije", objašnjava Dario Rogić iz PP Vransko jezero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A recept za "dići" kapitalca je jednostavan. Provjereno dobro mjesto na jezeru, "bojl" mamac s ponekim dodanim tajnim začinom, puno strpljenja i naravno - sreća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo