smiješno / VIDEO 'Lopov godine': Provalnik dao petama vjetra kada je vidio što ga je čekalo u streljani

Image
Foto: Screenshot: Youtube/Antalya Atış Poligonu

Provalnik nasmijao mnoge u viralnom videu

8.3.2020.
16:05
Screenshot: Youtube/Antalya Atış Poligonu
VOYO logo

Provalnik koji je upao u streljanu u u turskom gradu Antaliji postao je predmet izrugivanja na društvenim mrežama. Pobjegao je glavom bez obzira nakon što se prestrašio vlastita odraza u ogledalu, piše Daily Mail. Sigurnosna kamera snimila je rijetko viđeni trenutak, a vlasnici streljane objavili su snimku na YouTubeu i nasmijali mnoge.

''Tragikomični događaj''

Na snimci se vidi lopov kako razbija prozor i ulazi u prostoriju gdje se veliko ogledalo proteže uzduž jednog od zidova. U trenutku kad je ušao u prostoriju i vidio vlastiti odraz, lopov se prestrašio i pobjegao glavom bez obzira. Njegov partner u zločinu koji ga je čekao na ulici samo je počeo trčati za njim te su nestali u nepoznatom smjeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alper Uçar, vlasnik streljane izjavio je za Hurriyet kako su zbog sustava osiguranja u pet minuta za provalu znali i on, i policija i tvrtka koja je ugradila alarm.

''Imamo izvanredne sigurnosne mjere jer smo streljana. Ovo je tragikomični događaj. Iznenadili smo se što su došli na mjesto gdje je sigurnost tako visoka'', rekao je vlasnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo