ovo mu nije prvi pokušaj u politici / Siniša Vuco u pohodu na Sabor: 'Mladi imaju bezgranično povjerenje u mene!'

Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

Ovo mu nije prvi puta da se pokušava probiti u političke vode

19.8.2015.
14:59
Facebook
VOYO logo

Hrvatski pjevač i javna ličnost Siniša Vuco je danas javnosti obznanio svoju kandidaturu na predstojećim parlamentarnim izborima, dodajući kako će na izbore izaći sa svojom Nezavisnom listom u nekoliko izbornih jedinica od Dalmacije do Slavonije, javlja Index. Ovo mu nije prvi puta da se pokušava probiti u političke vode.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovim dopisom obavještavam hrvatsku javnost i medije da ću na iduće parlamentarne izbore ponovno izaći sa svojom Nezavisnom Listom u nekoliko izbornih jedinica od Dalmacije do Slavonije. U dopisu prilažem rezultate ankete za 10. izbornu jedinicu prema D'Hondtovoj metodi od 2. prosinca 2011., dva dana prije tadašnjih izbora, gdje sam čvrsto bio na 5. poziciji sa 3% glasova, što mi daje za pravo smatrati se itekako ozbiljnim kandidatom za hrvatski parlament, ma što neki mislili o tome.  Ovaj put predizbornu kampanju neću obilježiti šutnjom kao prije 4 godine, već ću itekako progovoriti, a moj program će se bazirati na nekoliko glavnih točaka :

1. MLADI 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi imaju bezgranično povjerenje u mene, koje su stekli neposrednim kontaktom samnom na mojim mnogobrojnim javnim nastupima, te znaju da ću se boriti protiv njihova daljnjeg obezvrjeđivanja jer je njihovo beznađe i nezadovoljstvo odnosom ove države spram njih doseglo vrhunac! 

2. RADNICI 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zalagati se i bezuvjetno pomoći našim poštenim radnicima i težacima koji su postali predmetom poruge i sprdnje u ovom nakaradno društveno političko ekonomskom užasu u zemlji.

3. ZAMP 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprotiviti se i zakonski oduprijeti prevarantskom djelovanju glazbene organizacije ZAMPA  te spriječiti njihov lopovluk prema brojnim ugostiteljima ( restorani, hoteli, caffe barovi, diskoteke, noćni klubovi,  frizerski saloni, itd.itd. ) nad kojima provode pljačku i harač, a sve pod pokroviteljstvom HDS-a ( Hrvatskog društva skladatelja ) gdje se u predsjedništvu uhljebilo nekoliko autora koji međusobno dijele glavninu novca namaknutih od bezobzirne otimačine ugostiteljima", zaključuje Vuco.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo