svaka čast / Skidamo kapu: Mladić platio dugove umirovljenicima koji su lijekove kupovali na dug

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Zamolio je ljekarnicu da mu zbroji dugove svih umirovljenika i sve zajedno platio oko 1.500 kuna

18.10.2018.
9:50
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

Dirljiva gesta koja dokazuje da dobrih ljudi uvijek ima odvila se u bosanskom Maglaju. Naime, nepoznati je mladić u ljekarni platio dugove umirovljenicima koji su lijekove kupovali na dug, tvrdi Zeničanin Aldin Kajmaković u objavi na svom Facebooku.

Kako piše u svojoj objavi, nakon što je vidio jednog umirovljenika kako pita ljekarnicu može li platiti kad mu stigne mirovina, mladić je spremno ponudio platiti njegov lijek, a zatim zamolio ljekarnicu da mu zbroji dugove svih umirovljenika i sve zajedno platio oko 1.500 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dirnut gestom, Kajmaković, koji je svjedočio tome u ljekarni, sve je objavio na svom Facebooku. Njegov status prenosimo u cijelosti:

"Nakon što apotekarka reče da on uzme na dug do mirovine, momak se ponudi da plati taj lijek i ako ima još nešto duga od ranije. Kad apotekarka stidljivo reče da ima još dugova i da ona tako umirovljenicima daje lijekove na veresiju do mirovine, momak je zamoli da zbroji sve dugove koje imaju umirovljenici. Nakon kraćeg vremena, lik plati skoro 400 KM, a apotekarka ostade plačući jer nije vjerovala da se u današnjem vremenu mogu dogoditi takve stvari.  Ni meni nije bilo nimalo svejedno, iskreno, postidjeh se zbog njegova dobročinstva", napisao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Status je u manje od 24 sata dobio preko tri tisuće lajkova, a podijeljen je preko 500 puta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo