prisilna odluka / Slomljena srca: tužna priča o bračnom paru koji nakon 70 godina mora provesti Božić odvojeno dignula Britaniju na noge

Image
Foto: Facebook / Dianne Goodine Phillips

Budući da kći nije mogla istog trenutka donijeti odluku, odjel je 'prisilno odlučio sam'. Kaže da je njezina molba za odgodom preseljenja kako bi roditelji barem dočekali Božić zajedno odbijena

20.12.2017.
13:16
Facebook / Dianne Goodine Phillips
VOYO logo

"Jučer u razgovoru sa svojim roditeljima slušala sam kako moja majka plače i mogla sam čuti i oca u pozadini", napisala je na Facebooku njihova kći Dianne Phillips u nedjelju. 

"Majka je rekla: 'Božić je za nas sada gotov i ovo je najgori Božić koji ćemo ikada imati. Zašto nisu mogli pričekati do praznika?'" nadodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezina je objava dosad podijeljena više od 15.000 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Herbert Goodine (91) mora napustiti dom u kojem živi sa suprugom Audrey (89) i preseliti se u drugi. Vlasnici doma u Perth-Andoveru, New Brunswick priopćili su starom paru u petak da će Herbert morati napustiti dom pred sam Božić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča je mnoge ostavila bez teksta i izazvala bijes u cijeloj zemlji.

Phillips je rekla da je u petak primila poziv od provincijskog odjela za dugoročnu skrb, iz kojeg je saznala kako će njezin otac, čije se zdravlje nedavno pogoršalo, morati biti prebačen u dom s naprednijom skrbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da ona nije mogla istog trenutka donijeti odluku, odjel je "prisilno odlučio sam". Kaže da je njezina molba za odgodom preseljenja kako bi roditelji barem dočekali Božić zajedno odbijena, piše BBC News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom kada je pacijent izvan naše razine i društveni razvoj ponovno procjenjuje kako bi odredio njihovu razinu, moramo se pridržavati pravila i propisa koje je postavila Vlada. Zapravo, protuzakonito je da ne slijedim pravila i mogu izgubiti licenciju. U ovom trenutku odluka je donesena i to je izvan mojih moći", napisala je predstavnica za kućnu njegu na Facebooku.

Phillips je u međuvremenu objavila kako  je njen otac uspješno preseljen, ali da je bilo suza na rastanku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo