radila na kampanji / Slovenac uhićen u Tajlandu: Uništavao plakate političara zbog kojega mu je propala prosidba

Image
Foto: Pixabay
Image
Foto: Pixabay

Na Valentinovo ju je planirao zaprositi, ali cura nije došla na večeru pravdajući se obvezama koje ima u predizbornoj kampanji Chalonga Maralertau

18.2.2019.
17:27
Pixabay
VOYO logo

Slovenac (54) pritvoren je proteklog vikenda u Tajlandu jer je iskalio bijes na izbornim plakatima stranke Palan Pracharat, na kojima je bila i fotografija premijera Prayut Chan-o-chaa, a nakon što je otkriven svoj je vandalizam policiji objasnio ljubavnim jadima, objavili su u ponedjeljak slovenski mediji koji se pozivaju na tajlandski portal na engleskom jeziku Taivisa.

Neimenovani slovenski turist oštetio je nožem na Valentinovo na istoku Tajlanda 8 plakata lokalnog kandidata Chalonga Maralerta iz vojsci bliske stranke Palan Pracharat, a na plakatima je bio i lik premijera Prayut Chan-o-cha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je Slovenca otkrila na temelju snimki video-kamera, no pokazalo se da rupa na čelu premijera na plakatu nije bila uzrokovana nožem koji je otkriven kod Slovenca. On je ipak priznao da je oštetio plakate, s neobičnim objašnjenjem da je to učinio u pijanom stanju i zbog ljubavnog razočarenja.

Ispričao je da je za Valentinovo na večeri namjeravao zaprositi svoju tajlandsku prijateljicu, ali da cura nije došla na sastanak, pravdajući se obvezama koje ima kao volonterka u predizbornoj kampanji Chalonga Maralertau.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ljutnje i razočaranja se iste večeri napio, a onda iskalio na plakatima s likom političara, očito ga kriveći za neuspjeli ljubavni sastanak.

"Nisam je uspio dobiti ni na telefon, pa sam se napio, sjeo na motor i svoju srdžbu istresao na plakate", navodno je policiji ispričao zaljubljenik kojega je policija nakon priznanja oslobodila uz opomenu, odustavši od kaznene prijave za vandalizam.
Slovenac se nakon toga  kandidatu Chalongu ispričao na konferenciji za novinare, a Chalong je njegovu ispriku primio na znanje i uvažio, prenose slovenski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo