Mislili da je šala / Slovenska policija zaprimila neobičnu obavijest: prijavili nestalog klokana Bobija

Image

Nakon duže potrage zajedno s vatrogascima iz obližnjeg dobrovoljnog vatrogasnog društva Mirna na Dolenjskem policijska patrola uspjela je uhvatiti klokana.

20.7.2017.
10:26
VOYO logo

Kad je slovenske policajce u mjestu Trebnje, 40-ak kilometara južno od Ljubljane, u nedjelju netko telefonom obavijestio da je u svom vinogradu primijetio klokana, prvo su pomislili da je riječ o šali pa su za svaki slučaj pogledali u kalendar i uvjerili se da nije prvi april, no prijava savjesnog građanina pokazala se kao točna.

Nakon duže potrage zajedno s vatrogascima iz obližnjeg dobrovoljnog vatrogasnog društva Mirna na Dolenjskem policijska patrola uspjela je uhvatiti klokana, odbjeglog iz 16 kilometara udaljenog posjeda "Ranč Aladin", čiji vlasnik koji se bavi seoskim turizmom kao dopunskom djelatnošću ima i omanji zoološki vrt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz autohtone domaće životinje, kao što su ovce, koze, krave, na ranču imaju i srne i jelene te nekoliko egzotičnih životinjskih primjeraka iz dalekih krajeva, kao što su američki rakuni, mužjak sibirske deve Aladin (po kojemu je ranč dobio ime), te australskog klokana Bobija kojemu je uspio kratkotrajan podvig bijega iz zatočeništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo