Ovo je ekipa Direkta / Šprajc o nagradi Zlatni studio: 'Lockdown, rad u timovima.. godina koja je svima bila jedna od najtežih godina ikad'

"Nije to naša prva velika nagrada, imamo ih više nego što ima članova redakcije, ali je nagrada za godinu koja je ne samo nama nego i svima vama sigurno bila jedna od najtežih godina ikad"

22.2.2021.
22:51
VOYO logo

Već ste čuli, ali ako niste evo da znate, svaki vaš glas za nas, RTL Direkt, bio je pobjednički glas. RTL Direkt ponovo je dobio nagradu Zlatni Studio za najbolju emisiju 2020. godine. Nagrada je to o kojoj odlučujete samo vi poštovani gledatelji i od sveg srca zahvaljujemo što ste se odlučili baš za nas.

Znate i sami, nije to naša prva velika nagrada, imamo ih više nego što ima članova redakcije, ali je nagrada za godinu koja je ne samo nama nego i svima vama sigurno bila jedna od najtežih godina ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim je i ova nagrada veća i teža nego ijedna ikad prije. I kao nikad prije ova nagrada pripada svim mojim kolegama novinarima, urednicima, producentima i to ne samo onima iz naše redakcije nego i svim drugim kolegamaa iz Informativnog programa RTL-a koji su u ona doba lockdowna, crvenih i crnih timova, rada od kuće, studija kod kuće pomogli da ova emisija ostane i opstane.

Nažalost ne možemo ih sve predstaviti ali sve te ljude s RTL-a predstavljaju članovi naše redakcije, naše i vaše Mojmira Pastorčić, Kristina Čirjak, Tea Johman, Lada Marinović. Donna Diana Prčić, Darinka Trgo, naši i vaši Ivan Skorin i Petar Panjkota. Evo ih! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo