zasad samo kod komentara / Stižu promjene: jeste li primijetili koju novu opciju Facebook trenutno testira?

Image
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL

Ova popularna društvena mreža još je ranije na manjem broju korisnika ocjenjivao korisnost ovakvog načina reakcija i rangiranja komentara

30.4.2018.
16:09
Yui Mok/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Ovih dana promijenjen je način reagiranja na komentare na Facebooku. Naime, uz standardni gumb "Like" i ostale reakcije poput "Wow" i "Haha", pojavila se nova mogućnost, a to je ocjenjivanje komentara klikom pritiskom na strelicu prema gore ili dolje. 

Ova popularna društvena mreža još je ranije na manjem broju korisnika ocjenjivao korisnost ovakvog načina reakcija i rangiranja komentara, a najbliže je onome što mnogi odavno zagovaraju - opciji "Dislike" koji bi bio suprotnost lajkanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Bug.hr, za razliku od takvog gumba koji bi bio uključen u reakcije na objave i komentare, strelice prema gore i dolje za sada su u sklopu testiranja omogućene samo kod komentara, a ne i kod običnih statusa i fotografija postavljenih na Facebook. Iz Facebooka se još uvijek nisu oglasili oko toga hoće li ovaj način ocjenjivanja komentara uskoro zaživjeti kod svih korisnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo