vraća vjeru u ljude / 'Striček, odnesete ovo pismo našem tati u raj?' Poštar dirljivom gestom rasplakao mnoge

Image
Foto: Photos / Facebook

Školarac je primio pismo poštara nakon što je poslao čestitku svojemu 'tati u raju'

29.11.2018.
14:11
Photos / Facebook
VOYO logo

Jase Hyndman (7) nije očekivao odgovor kada je poslao rođendansku čestitku ocu koji je preminuo prije četiri godine. Od tada, na tatin rođendan, Jase i njegova sestra uvijek naprave nešto kako bi obilježili taj dan i očuvali sjećanje na njega, piše Metro.

Ove godine, na Jaseovoj čestitki ocu nalazio se poseban zahtjev, i to za poštara. Na prednjoj strani čestitke dječak je napisao: "Striček poštar, možete li ovo odnijeti u raj za rođendan moga tate? Hvala." Jaseu je ubrzo stigla službena obavijest iz Royal Maila, kojom potvrđuju da su "uspješno dostavili njegovo pismo tati u raju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

FOTO: (Molba poštaru / Facebook)

"Bio je prilično težak izazov izbjegavati sve zvijezde i druge svemirske objekte na putu do raja. Ipak, budi uvjeren da je ovaj vrlo važan predmet dostavljen na pravu adresu. Naš je prioritet da poštu svojih klijenata dostavimo sigurno. Znam koliko ti znači tvoje pismo. Nastavit ću davati sve od sebe da osiguram dostavu tvojih pisama u raj", pisalo je u poruci koju je potpisao Sean Milligan iz Royal Maila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

FOTO: (Pismo dječaku / Facebook)

Jaseova majka Teri objavila je fotografiju pisma na Facebooku i napisala: "Ne mogu opisati koliko je emotivan zbog potvrde da je njegov tata primio poštu. Niste se morali toliko mučiti da to napravite za malenoga dječaka kojeg nikad niste vidjeli."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je kako je Jase sada odlučio da želi postati poštar kada naraste jer, prema njegovim riječima, "oni moraju prolaziti opasnim mjestima kako bi dostavili poštu", piše Metro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo