urnebesan video / 'Suade, medo je tamo!': Otkriveno tko stoji iza snimke koja je nasmijala cijelu regiju

'Video je i namijenjen isključivo kako bi nasmijao publiku, a ne u neke druge svrhe kako su to pojedinci shvatili'

30.12.2018.
14:30
VOYO logo

Snimka Suada koji se uči skijati na Bjelašnici od jučer je veliki hit u cijeloj regiji. Snimku Suada objavili su svi mediji.

Klix.ba pronašao je dvojac koji stoji iza nastanka ovog zabavnog klipa. Dino Ramčilović i Suad Tabaković, autori su ovog internetskog hita i kažu da je video nastao isključivo iz dobre šale za Instagram publiku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Video je i namijenjen isključivo kako bi nasmijao publiku, a ne u neke druge svrhe kako su to pojedinci shvatili. Dino, Suad i medo su odlučili snimiti klip i nisu se baš nadali da će postati viralan već nakon par sati od objave. Većina domaćih i regionalnih portala je preuzela video s mog Instagram profila koji je nastao na Bjelašnici, a ovu priliku ću iskoristiti da pozovem direktora ZOI-ja da nas ugosti. Mi ćemo povesti i medu ako treba", kroz smijeh je rekao Ramčilović, autor snimke i famozni instruktor skijanja. 

"Dino i ja smo dugogodišnji prijatelji i već dugo se bavimo planinarenjem, ribolovom, lovom, polumaratonci smo, a volimo se ponekad zaputiti i na planine kako bismo skijali ili sanjkali. Prije nekoliko dana došli smo na ideju da snimimo jedan ovakav klip u kojem ću odglumiti početnika u skijanju, dok će mi Dino biti učitelj. Vjerovali ili ne, sam tekst i govor tijela na snimku su apsolutno spontani, klip je snimljen iz prvog puta, a najmanje deset puta smo ga pregledali kako bismo se dobro ismijali i tek onda ga objavili na Instagramu", kazao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo