Prizor od kojeg se ledi krv / Suludi pothvat: Tinejdžer se popeo na najvišu građevinu u Hrvatskoj i radio zgibove na visini od 340 metara

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL/Instagram
Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL/Instagram

Uspon je trajao oko dva sata, a s Adamom se penjao i prijatelj koji ga je pozvao u Hrvatsku te ga je nasnimio u ovom suludom pothvatu

24.10.2020.
12:08
Srecko Niketic/PIXSELL/Instagram
VOYO logo

Tinejdžer iz Manchestera, 19-godišnji Adam Lockwood, popeo se na vrh najviše građevine u Hrvatskoj, na termoelektranu u Plominu. 

Ne dobiva nikakav adrenalin 

Video s 340 metara visine objavio je na svom Instagram profilu pod korisničkim imenom thelittlenuisance_. Naime, Adam je prvo šest sati sjedio na vrhu, a potom se primio za rub i radio zgibove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerovali ili ne, ne dobijem nikakav adrenalin radeći ovakve stvari, samo malu stimulaciju u mozgu, zbog čega mi je teško pronaći stvari koje će me stimulirati", napisao je na objavi na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspon je trajao oko dva sata, a s Adamom se penjao i prijatelj koji ga je pozvao u Hrvatsku te ga je nasnimio u ovom suludom pothvatu. 

Image
Stvorio influensere /

Dojam je postao važniji od stvarnosti: Kako je Instagram promijenio svijet u 10 godina

Ima iskustva s visinama 

Potvrdio je da su na posjed termoelektrane upali u dva ujutro kako bi izbjegli radnike. Na vrhu su ukupno proveli 21 sat, ali kako kaže Adam, nije im bilo hladno jer je hidroelektrana bila u pogonu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i da mu je ovo do sada najviše mjesto s kojeg je visio. Inače, termoelektrana u Plominskom zaljevu najviša građevina u Hrvatskoj i jedna je od najviših termoelektrana u Europi

Adamu ovo nije prvi adrenalinski pothvat. Do sada je već preskakivao s krova na krov u Barceloni, prošetao po vrhu mosta u Škotskoj i visio s krova zgrade u rodnom Manchesteru, a čini se i da se ne planira tako brzo odreći opasnih visina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo