INDIZAJN SAJAM / Sutra počinje najpoznatiji sajam interijera: Prije nego otvore svoja vrata, provjerili smo što vas sve čeka

Zovu ga i festivalom modernog doba, a već petu godinu iznenađuje inovacijama za uređenje doma

22.9.2022.
22:00
VOYO logo

Josipina kreativna, ali i poslovna ideja - službeno je najbolja na svijetu. Dobitnica je prestižne svjetske nagrade za svoje zidne tapete. Što sve nudi - drugu godinu zaredom pokazat će na InDizajnu.

"Naša vizija je da slikarstvo izvedemo izvan okvira, jer moja dugogodišnja ljubav je slikarstvo. Budući da sam grafički dizajner to je bio idealan spoj struke i hobija", tvrdi izlagačica Josipa Maras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pripremaju se, uređuju, nadopunjuju štandovi koji bi sutra trebali zasjati u punom sjaju. Inspirativna rješenja za uređenje doma , gotov namještaj ili onaj po mjeri, arhitektonske ideje ili savjeti malih obrtnika - ovdje se nudi doslovno sve. Vesela ekipa iz Mostara prvi put će se predstaviti zagrebačkoj publici.

Image
PETO IZDANJE /

InDizajn sajam u Zagreb dovodi međunarodno priznate arhitekte koji će održati predavanja o projektima koji su osvojili svijet

Image
PETO IZDANJE /

InDizajn sajam u Zagreb dovodi međunarodno priznate arhitekte koji će održati predavanja o projektima koji su osvojili svijet

"Prvi put smo ovdje na sajmu u Areni, izlagali smo u Bologni, svi veći sajmovi koji znače nešto u svijetu kupaonica. Bavimo se proizvodnjom kupaonskog namještaja već nekih 17 godina, relativno mala firma, ali u usponu", kaže nasmijano Dragan Radanović, izlagač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petu godinu zaredom, u Areni Zagreb smjestio se InDizajn. Ove godine privući će više od 80 domaćih i stranih izlagača, i to u ovom prostoru od 5 tisuća kvadratnih metara.

"Tu je i poznata ulica Bazar, gdje se nalaze mladi hrvatski produkt dizajneri, tu je i predavaona gdje dolaze inozemni predavači to je više namijenjeno arhitektima i stručnoj javnosti, obzirom da sajam posjećuju i obitelji s djecom tu je i dječji kutak, gdje djeca mogu ostati na igri dok roditelji razgledavaju", objašnjava organizatorica sajma InDizajn, Vedrana Džapo Mihalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgledavati se može od sutra pa do nedjelje. Za one koji planiraju i kupovinu na sajmu- tu su popusti, ali i nagradna igra s fondom u vrijednosti većoj od 100 000 kuna. Peti je rođendan Indizajna - organizatori poručuju - bit će i pregršt iznenađenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo