postao hit na mrežama / Svećenik pobijesnio zbog Pokemona: 'To su demonske sile koje se love lovačkim priborom'

Osim lošeg heroina i Pokemona, komentirao je i reality show 'Parovi', video igre, jogu, alkohol i narkotike i tako dalje

26.8.2016.
16:17
VOYO logo

Svećenik iz manastira Podmaine, otac Rafalio, postao je popularan na društvenim mrežama kad je prije nekoliko mjeseci tijekom svoje propovijedi kazao kako heroin ne valja. Sada je svoju pažnju preusmjerio na Pokemone.

"Nema onog koji nije čuo za njega. Ispitujem ovu našu djecu jesi li čuo za njih, a ni odgovaraju: jesmo, kako nismo. Za Pokemone, pazite, ima mjesta i ne samo da ima mjesta, nego ima i interesa. Pa, prije deset dana vidim čovjeka koji sa svojim priborom, lovačkim, takozvanim mobilnim telefonom, trči po gradskom parkiću, prepada žene i narod jer tu je na domaku da ga ulovi", ispričao je Rafailo i nastavio: "Pitam ga, pa koga? A on onako iščuđujuće odgovora pa pokemone. Za pokemone, to jest demone koji su već ozbiljnija pojava demonskih sila, ima mjesta braćo i sestre. I za mnoge druge pokemone i supermane. A za boga, za anđele njegove, za majku njegovu, za oca njegova nema mjesta", zaključio je ogorčeni svećenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim lošeg heroina i Pokemona, komentirao je i reality show "Parovi", video igre, jogu, alkohol i narkotike i tako dalje. Poslušajte!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo