neobičan prometni zastoj / Svinjska drama: Na putu prema klaonici svinja pobjegla iz prikolice i napravila prometni kaos

Nesretni vlasnik pokušao je dvaput podignuti svinju i vratiti je, no nije ju uspio podignuti

20.11.2018.
22:36
VOYO logo

U Hrvatsku je preko noći stigla zima. Pao je prvi pravi snijeg, najviše ga ima na Plitvicama, u Čabru i Ogulinu. Zbog jakog vjetra neke dionice autoceste bile su zatvorene za kamione.

Na graničnim prijelazima prema Sloveniji bila je gužva. U Makarskoj oluja, nevrijeme, tuča, i problemi na cestama. Ali od svih tih nepogoda u cijeloj Hrvatskoj najzanimljivija se dogodila u okolici Kalnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamo je jedna simpatična svinja blokirala promet - pobjegla je iz prikolice pa po cesti kod Guščerovca bježala pola sata, dok su ljudi čekali u koloni. 

A onda se otkrilo da je svinja znala što je čeka. Gazda ju je vozio u klaonicu, pa je pokušala pobjeći sudbini, ali to uspiju samo ljudske svinje pa je nesretnica završila kako joj je i suđeno.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jutros sam imao dogovorenu vožnju zivotinja u jendu klaonicu gdje prodajemo svinje.
Vozio sam jednu krmaču koja je imala toćno 316 kg, valjda je polomila ovu stranicu i ispala je. Iza mene se stvorila kolona od 20 vozila, zakrčili smo dio prometa. Ljudima je bilo smiješno i zanimljivo. Meni nije bilo ni zanmljivo ni smiješno, bojao sam se da nekome ne pokida automobil. Koga kod sam pitao da pomogne - nije htio, oni su slikali i smijali se kako ja po ledini nju lovim", prepričao je uzgajivač svinja Ivica Kos.

Nesretni vlasnik pokušao je dvaput podignuti svinju i vratiti je, no nije ju uspio podignuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to meni jedini put da sam izgubio krmaču. Izgubio sam jednu nazivnicu dok sam je vozio na izložbu u Gudovec, bila poprilično vrijedna. Javio se jedan vrlo fin gospodin koji je rekao gdje se ona nalazi. Evo to je ta baš koja je bila pobjegla kad sam je vozio na izložbu", prepričao je vlasnik.

Srećom, obje priče imale su sretan završetak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo