PLOD LJETNE LJUBAVI / Tajnu je od javnosti vješto skrivao čak 11 godina: Ivan Pernar u Njemačkoj ima sina

Iako nije iz Dalmacije, galebarenje mu očito ide za rukom, jer svoju je ljetnu ljubav pronašao na moru

27.10.2016.
18:20
VOYO logo

Pernar ima sinčića! Ne Ivana Vilibora već Matisa Ivana Alexisa. Dijete ima već 11 godina i do sad ga je uspješno skrivao od javnosti. Maleni Matis plod je ljetne ljubavi s Njemicom Friderikom. S mamom živi u Njemačkoj, povremeno dolazi u Hrvatsku, ali ne govori hrvatski. Ni Pernar baš ne govori puno o njemu.

Osebujnog saborskog zastupnika ovih dana gledaju svi. Zaokuplja medijski prostor svojim izjavama, ali i velikom tajnom. Iscurio je podatak kako Ivan Pernar ima sina, i to ne odnedavno. Tajnu je skrivao dugih 11 godina. Zaljubljen i mlad, tada 20-godišnji Pernar pao je na Njemicu Frederike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako nije iz Dalmacije, galebarenje mu očito ide za rukom, jer svoju je ljetnu ljubav pronašao na moru. Pernar je za Index.hr komentirao kako je sina nazvao Mathis Ivan Alexis. Maleni ne govori hrvatski i živi s mamom u Njemačkoj. Pernar je jako mlad postao tata, ali za mamu njegova djeteta to se baš i ne može reći. Razliku u godinama nije htio odati, samo je kazao kako je Frederika puno starija od njega. 

Mathisa Ivana Alexisa, kaže viđa, ali ne često koliko bi htio. S njegovom mamom u dobrim je odnosima i žao mu je što je ljubav pukla. Za sve je, kaže, sam kriv jer kad se dijete rodilo nije mogao podnijeti da ona više pozornosti daje sinu nego njemu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktivist, političar, otac - sve u jednom. S obzirom na to kako zabavlja mase, vjerujemo da i sin uživa u tatinim predstavama.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo