745 čokolada za sugrađane / Tek joj je 10 godina, ali kada bi se na Laru ugledali stariji, svijet bi bio puno ljepše mjesto

Iako je godinu starija, ostala je jednako skromna

23.12.2018.
19:35
VOYO logo

Nakon ovih nedjela, malo i o dobrim djelima. Tek joj je 10 godina, ali kada bi se na Laru Draganić iz Varaždina ugledali stariji, svijet bi bio puno ljepše mjesto. Lara je za svoje siromašne sugrađane skupila čak 745 čokolada.

To je radila tijekom cijele godine, baš kao i posljednja dva Božića. Ove godine pomagala joj je i volonterka Socijalne samoposluge u Varaždinu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojela je tek one kojima uskoro istječe rok trajanja, a stalno izlaze neke s novim okusima. I Lara je samo dijete, probala bi rado i druge primamljive okuse, ali ipak  važnije joj je pomoći drugima. 

Više od dvije čokolade dnevno stavljala je sa strane. Uz pomoć baka, djedova, rodbine, ali i džeparca. Sve je počelo kad je imala svega osam godina. Tada je na televiziji vidjela reportažu o djevojčici kojoj je jedina želja za Božić bila - dobiti čokoladu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I onda sam odlučila skupljati čokolade da na taj način pomognem da i drugi imaju lijep Božić, da se mogu zasladiti, da budu sretni", kazala nam je Lara Draganić.

Ove je godine imala pomoć i izvan obitelji. Mateja Bakulić radi u Općoj bolnici Varaždin i već pet godina volonterka je u Socijalnoj samoposluzi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što je Lara rekla, ona je kod sebe, ja kod sebe. Provjeravala me. Nije mi za moj rođendan dala da pojedem niti jednu svoju čokoladu. Morala sam obećati da ne budem", ispričala nam je volonterka Mateja Bakulić.

Laru smo prošle godine posjetili i u njezinu domu i tada nam je svojom božićnom željom rastopila srce. "Za Božić bih htjela dobiti nove papuče jer imamo Crocse koje još malo pa ću prerasti", kazala je Lara tad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je godinu starija, ostala je jednako skromna. 

"Za ovaj Božić mi je više želja da dobijem dekicu zato jer u svojoj sobi bih se htjela ušuškati onako malo, da imam nekakvi zimski ugođaj i da mi bude još više toplo", kaže nam Lara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakav bi to Djed Božićnjak bio kad ovako dobroj djevojčici ne bi ispunio želju!

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo