zbog trumpa / Teksaški radio zabranio puštanje Madonninih pjesama: 'To nije pitanje politike, nego patriotizma'

Image
Foto: AP
Image
Foto: AP

'Čini mi se da je skroz pogrešno puštati njene pjesme i plaćati je za to nakon što je pokazala antiameričke osjećaje', poručio je direktor te postaje

27.1.2017.
7:55
AP
VOYO logo

Teksaška radio postaja Texarkana Hits 105 zabranila je emitiranje Madonnininh pjesama zbog njezinih izjava o američkom predsjedniku Donaldu Trumpu i novoj politici SAD-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zabrana emitiranja svih Madonninih pjesama na postaji Hits 015 nije pitanje politike, već patriotizma. Čini mi se da je skroz pogrešno  puštati njene pjesme i plaćati je za to nakon što je pokazala antiameričke osjećaje. Kada bi se sve postaje ugledale na našu, to bi bila jaka financijska poruka pop zvijezdi", objavio je direktor te radio postaje Terry  Thomas na Facebooku.

Podsjetimo, pop zvijezda je prije nekoliko dana na ženskom maršu u Washingtonu izjavila da je razmišljala dignuti Bijelu kuću u zrak te je izazavala oštre rekacije sa svih strana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, ljuta sam, bijesna sam. Doista sam razmišljala da li da dignem u zrak Bijelu kuću", rekla je Madonna tna prosvjedu protiv Donalda Trumpa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo