KIM K JE VIŠE OD STRAŽNJICE / Tko bolje zna pravo? Bivša državna tajnica ili influencerica? Hillary ili Kim? Slučaj komentira Veljko Miljević

U kratkom kvizu Kardashianka je porazila Hillary rezultatom 11:4

25.8.2022.
23:15
VOYO logo

Jedna je bivša državna tajnica, i bivša odvjetnica, bila je senatorica i kandidatkinja za američku predsjednicu i diplomirala je na Yaleu. Druga je influencerica koja ima liniju donjeg rublja i reality zvijezda koja je studirala ali nije diplomirala. Znate li koja bolje zna pravo? Ova druga. Kim Kardashian je pobijedila Hillary Clinton u kvizu.

Samoobrana, upotreba vatrenog oružja, poznavanje zakona, pravna trivija. U kratkom kvizu Kardashianka je porazila Hillary rezultatom 11:4. Pravno znanje testirali su u epizodi dokumentarne serije za Apple TV - a pitanja je postavljala Chelsea Clinton, Hillaryna kćer. Obje su bile impresionirane kako dobro pravnim znanjem barata Kim, koja je nedavno počela studirati pravo i položila je prvu godinu. Poznata je zagovaračica reforme kaznenog sustava, uspješno je lobirala za puštanje jedne bake iz zatvora. Pravo joj je u genima: poznato je da je njezin otac Rob Kardashian bio dio odvjetničkog tima koji je oslobodio OJ Simpsona. I tako se još jednom pokazalo da je Kim K puno više od pune stražnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povremeno sam gledao nastupe Kim Kardashian zadnjih 10 godina. Čini mi se da ona uvijek zna što hoće. Ja mislim da Kim Kardashian zna u što će usmjeriti svoje pravno znanje, a možda je samo htjela svima i sebi dokazati da ona to može. Upustiti se u pravo sa 50-ak godina, mislim da je ona tu negdje. 40 ima..Aha, da. Pa mislim da je ipak možda prekasno", rekao je odvjetnik Veljko Miljević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo