o liniću, premijeru... / 'Todorić' Jurkotiću predložio susret u Londonu: 'Ja ću imati šešir, bijeli baloner i aktovku, tako ćete me prepoznati'

​Poznati komičar Davor Jurkotić, još poznatiji po svojoj emisiji 'U zdrav mozak' u kojoj zove poznate ličnosti na telefon i ismijava ih, ovaj put je za svog sugovornika izabrao 'Ivicu Todorića'

20.10.2017.
10:31
VOYO logo

Davor Jurkotić, iz popularne emisije "U zdrav mozak", telefonom je dobio glavom i bradom Ivicu Todorića, a pričali su punih šest minuta o mnogim temama. Najviše o tome na koji će način g. Todorić razgovarati sa DORH-om te što će pisati u njegovim sljedećim izdanjima bloga. 

Tijekom razgovora ispričao mu je priču o tome kako je 90-ih upoznao Slavka Linića te ga kupio za cijeli život, ali i da je krajem 80-ih upoznao današnjeg premijera Andreja Plenkovića, tada malog dječaka, ali da je odmah shvatio da će taj mali dječak jednoga dana biti premijer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurkotić mu je ponudio da se nađu u hotelu u Londonu, no 'Ivica' je to odbio i dodao da trenutno piše blog u kojem će sve otkriti.

"Progoni me se, prikazuje kao sotonu, svi su oni znali što se događa i sada kažu da ja nisam", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi koji su uhapšeni su banda, a do jučer su šutjeli i gledali kako se meni rade nepravde", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom ipak predlaže susret u 19:33 na Liverpool Stationu.

"Ja ću imati šešir, bijeli baloner i aktovku, tako ćete me prepoznati", govori, kao da nitko ne zna kako izgleda. Potom "Todorić" otkriva da se novi blog zove "Moje iskupljenje", a u njemu govori o Slavku Liniću i premijeru Andreju Plenkoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jedan prevarant, lopov, obična kazališna lutka. Neću s njime više ni kavu popiti", rekao je o Plenkoviću. 

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo