SJAJ I RASKOŠ / Todorićeva kći bacila se u novi biznis - iznajmljuje Kulmerove dvore, a evo tko je prvi klijent

Dnevnu sobu glavne zgrade u kojoj je boravio Ivica Todorić sa suprugom Vesnom okupirali su brojni mediji

25.10.2018.
18:52
VOYO logo

U trenucima dok se u Londonu odlučivalo hoće li Todorić biti izručen Hrvatskoj, njegova kći Iva Balent počela je posao iznajmljivanja njihova doma - Kulmerovih dvora.

Prvi klijenti unajmili su ih za predstavljanje novog filma Vinka Brešana "Koja je ovo država", a zahvaljujući njima i RTL-ova ekipa zavirila je prvi put u unutrašnjost raskošnih dvora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozlaćeni naslonjači, ali i stubište. Antikni namještaj i pažljivo birani detalji - tako Izgleda unutrašnjost Kulmerovih dvora.

Dnevnu sobu glavne zgrade u kojoj je boravio Ivica Todorić sa suprugom Vesnom okupirali su brojni mediji i to zbog novog filma redatelja Vinka Brešana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada smo razmišljali gdje ćemo održati pressicu onda smo tražili prostor koji je u ovom trenutku, baš u ovaj sat najapsurdniji prostor u hrvatskoj i zaključili smo da je to ovaj", rekao je redatelj Vinko Brešan.

Kulmerove dvore, velebno izdanje obitelji Todorić prva je iznajmila ekipa filma "Koja je ovo država" i kako nam kažu iz produkcije samog filma, u samo tjedan dana sve su dogovorili s gospođom Balent, ali naravno o samoj cijeni najma nisu htjeli govoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Evo kako izgledaju Kulmerovi dvori bez Todorića, mjesto gdje apsurd u Hrvatskoj najviše dolazi na vidjelo

Image

Evo kako izgledaju Kulmerovi dvori bez Todorića, mjesto gdje apsurd u Hrvatskoj najviše dolazi na vidjelo

"Nažalost kako nijedan član filma ili glumaca ne može govorit o ovom filmu jer su svi potpisali ugovore o tajnosti i povjerljivosti podataka tako i mi odnosno ja koji sam potpisao ne mogu govoriti o uvjetima ugovora i svemu, ali korektno i jedna i druga strana su zadovoljne", objasnio Ivan Maloča, producent filma.

Kretanje, ali i snimanje bilo je ograničeno, osim u glavnoj, dnevnoj sobi. Ostalih, itekako raskošnih 55 tisuća četvornih metara za medije bili su zabranjena zona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Vinka Brešana, redatelja ovog filma teško je impresionirati pa ga tako nisu ni Kulmerovi dvori dojmili.

"Mislim da bi u ovoj situaciji ipak više pažnje trebalo obratit na film, a ne onom što možda dosad niste vidjeli u ovoj priči o obitelji Todorić. Ali dobro mi se isto služimo trikovima", zaključio je glumac Vedran Mlikota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su uz pomoć tih istih trikova kamere dobile mali uvid u privatni život obitelji Todorić, a ekipa filma "Koja je ovo država" planiranu promociju.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo