VATROMET ZAPALIO SPLIT / Torcida za rođendan priredila nevjerojatan spektakl! Paul iz Njemačke: 'Najbolji trenutak u mom životu'

Slavlje je počelo točno u ponoć dosad neviđenom bakljadom i vatrometom

28.10.2020.
19:52
VOYO logo

Najstarija navijačka skupina u Europi, Torcida, slavi svoj 70. rođendan. Slavlje je počelo točno u ponoć dosad neviđenom bakljadom i vatrometom, a nastavila se točno u podne,

Kako su i najavili - ovogodišnja je proslava nadmašila sve dosadašnje obljetnice. Za večeras još najavljuju slavlje i novu bakljadu na Pjaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je bolje nego za Novu godinu"

Točno u ponoć eksplodiralo je nebo iznad Splita. Spektakl na nebu u režiji Torcide kakav se ne pamti. 

"Ponosni smo da živimo u ovom gradu i ovakvo ludilo nema nigdi", rekao je Splićanin Filip. "Vatromet je bia veličanstven. Ovo je bolje nego za Novu godinu", kazao je Nenad Drnas

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatno, ježio sam se cijelo vrijeme. Upravo sam upoznao i neke nove dečke. Najbolji trenutak u mom životu", kazao je Paul iz Njemačke. 

"Hajduk je više od kluba"

Torcida je u svijet poslala dosad neviđene slike. Emocije se nisu skrivale. "Hajduk je više od kluba, to je u krvi, to je religija. Otkad se rodiš navijaš za Hajduk", rekao je Splićanin Vicenco. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli grad je bio na nogama. "Bia je gušt, moralo se i nije bilo teško, di će biti teško? Za Hajduka do jutra ako triba", kazao je Splićanin Tonći. 

Slavlje nastavljeno i danas

Navijačko slavlje nastavljeno je i danas. Stotine dimnih bombi grad su u podne obojile u narančasto. "Ni Rio de Janeiro, ni London ni Australija, nitko ne može ovo ka' šta smo mi mogli. I svaka čast. Divin se. Evo, sritan sam, hodam po gradu k'o ptičica", kazao je Splićanin Jozo Pirić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su još jednom dokazali kako ljubav prema voljenom klubu nema granica. Njihova zastava i na zvoniku Svetog Duje. Iako su imali sedam intervencija Torcidinu organizaciju hvale i vatrogasci.

"Štete ima nešto po krovovima, jedno oštećeno vozilo, jedna klima, ali sve u svemu stvarno ništa. U nekakvih 20-ak minuta je ispaljeno brdo vatrometa i raketa i možemo reći da je to nešto stvarno minimalno", rekao je zapovjednik JVP Split Ivan Kovačević. Iz Torcide su najavili naknadu štete i tako još jednom dokazali da su uvijek spremni pomoći. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još veća proslava kad Hajduk osvoji titulu

Prvi čovjek grada, i sam navijač, posebno ponosan. "Veselim se skupa s njima. I čestitam im ovaj veliki rođendan. I pozivam ih da se spreme za još veću proslavu kad Hajduk konačno osvoji titulu prvaka", rekao je gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara

To jedva čekaju i za to žive i stotine tisuća pripadnika Torcide. Kakav će to tek spektakl biti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo