Oglas za posao / Traže se radnici: 'Eto vam Hrvatice i Hrvati, možete kukati da nema posla i čekati uhljebničko mjesto ili biti promjena koju žudite vidjeti'

Image
Foto: Facebook/Linden Tree Retreat & Ranch

Za ova radna mjesta je nebitno koje škole i certifikate imate, već da posjedujete 'sense of wonder', da svijet promatrate očima djeteta i da imate talent da drugima dočarate 'miracle of living in this world'

11.12.2017.
15:06
Facebook/Linden Tree Retreat & Ranch
VOYO logo

Na Facebook stranici Linden Tree Retreat & Lunch osvanuo je zanimljiv i duhovit oglas za posao u kojem traže dvije osobe za navedene pozicije. 

Inače, riječ je o intimnom i luksuznom ranč utočištu smještenom na 50 hektara na području Velebita i UNESCO-m zaštićene i netaknute prirode, koji je prvorazreda destinacija za jahanje u Hrvatskoj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju oglasa, obraćaju se Hrvatima i Hrvaticama i kažu: "možete kukati da u Hrvatskoj nema posla, ili čekati da se negdje uhljebničko mjesto ukaže, pa da se pridruže armiji birokratskih vampira i nastavite isisavati od radnika ono malo krvi što je ostalo, ili da budete promjena koju žudite vidjeti."

Oglas za posao prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Linden ekipa traži pojačanje! Kako rastemo i razvijamo se, tako nam trebaju dodatne vrijedne ruke koje će svojim talentom i predanošću doprinijeti Lindenu da i dalje nastavi postavljati visoke standarde u turizmu, stvarajući za Hrvatske pojmove neuobičajne vrijednosti kako za goste tako i za članove tima.

Jedna pozicija je Operativni Manager (kako to vazno zvuci). Za tu poziciju tražimo osobu iz Like: mlada, energična, Emotivno Pismena, komunikativna, samo-motivirana, visokih standarda. Kao kada bi uzeli državni UHLJEB i zaokrenuli ga za 180 stupnjeva, ako me razumijete. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga pozicija je Sales Manager. Ovo je pozicija koja nije nužno vezana za Linden Tree Retreat & Ranch. Nije čak vezana ni za prodaju jer mi ne prodajemo ništa. Možete biti iz Dubrovnika ili iz Vukovara i tamo ostati živjeti i raditi, ako ste Self-Starter, ako ste čekali priliku da se dokažete i da vam netko ukaže Povjerenje. Prodaja u slučaju Lindena nije vožnja od agencije do agencije, već koristenje interneta, google adwordsa, socijalnih medija, pisanja i pričanja Linden priča koje motiviraju ljude na promjenu. Linden vrijednosti se trebaju doživjeti, a vas posao je da budete Svjetionik, koji će pomoći onima koji traže da nađu put. Morate biti fluentni u engleskom jeziku. A ako još k tome znate njemački ili neki drugi svjetski jezik, nema vam premca. Kreativnost i maštovitost su neophodni.

Za ova radna mjesta je nebitno koje škole imate, kakve certifikate posjedujete (papir sve podnosi). Bitno je da posjedujete sense of wonder, da svijet promatrate očima djeteta i da imate talent da drugima dočarate miracle of living in this world.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I da ne zaboravim, za poziciju Sales Managera ćemo pozitivno diskriminirati osobe s invaliditetom. Prosto rečeno, ako ste osoba sa posebnim tjelesnim potrebama, a udovoljavate gore navedenim uvjetima, čekamo vas!

Eto vam drage Hrvatice i Hrvati (i ostali narodi i narodnosti, kao i rodnosti i spolne orijentacije - svi se mogu prijaviti jer mi na Lindenu ne diskriminiramo, osim što sam gore naveo, ne tražimo domovnice, partijske Knjižice, a rodijačke veze vam neće pomoći). Možete kukati da u Hrvatskoj nema posla, ili čekati da se negdje Uhljebničko mjesto ukaže, pa da se pridružite armiji birokratskih vampira i nastavite isisavati od radnika ono malo krvi što je ostalo, ili da budete promjena koju žudite vidjeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo