brinu za sve / U New Yorku postavljene kabine za masturbaciju kako bi se muškarci mogli 'osloboditi stresa'

Image
Foto: Hot Octopuss

Kako piše New York Daily News, ovaj marketinški potez inspiriran je istraživanjem javnog mnijenja u kojem je 39 posto Njujorčana priznalo da masturbira na poslu

18.1.2016.
14:21
Hot Octopuss
VOYO logo

Tvrtka za proizvodnju seksualnih igračaka 'Hot Octopuss' postavila je u New Yorku promotivnu GuyFi kampanju na Manhattanu u kojoj se muškarci mogu "osloboditi stresa" tijekom radnog vremena.

Kako piše New York Daily News, ovaj marketinški potez inspiriran je istraživanjem javnog mnijenja u kojem je 39 posto Njujorčana priznalo da masturbira na poslu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hot Octopuss' je naveo da je kabina postavljena da bi se "ova navika prebacila iz ureda u okruženje koje joj puno više odgovara i koje je dizajnirano da poslom obuzetom čovjeku s Manhattana pruži privatnost i internet visoke brzine kako i zaslužuje".

Image
Foto: Hot Octopuss
Image
Foto: Hot Octopuss

Kabina za masturbaciju

Kabina je zapravo telefonska govornica koja više nije u službi i na čijem je ulazu postavljen crni zastor, a unutra stolica na sklapanje, laptop, dok je sa strane oglas 'Hot octopuss'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi u 'Hot octopussu' tragamo za novim rješenjima za poboljšanje svakodnevnog života i smatramo da smo upravo to i učinili sa novom GuyFi kabinom", piše u priopćenju Adam Luisa, suosnivač firme, čiji je drugi predstavnik kasnije ipak izjavio da "brend ne ohrabruje aktivno ljude da masturbiraju na javnom mjestu, pošto to nije po zakonu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo