rađanje tradicije / U Ninu održan festival Romantične noći, Turistička zajednica osmislila bogati program

Image
Foto: Thinkstock.com

TZN navodi kako je najveći interes izazvao zid uspomena - memory wall, na kojem su posjetitelji, posebice oni mlađi ostavljali svoje dojmove u najromantičnijoj noći ovogodišnje sezone u Ninu

23.8.2015.
16:22
Thinkstock.com
VOYO logo

Titula kojom je Nin odabran za jednu od najromantičnijih destinacija u veljači prema ocjeni portala www.europeanbestdestinations.com omogućila je organiziranje festivalu romantične noći, priopćila je Turistička zajednica Nina (TZN).

TZN navodi kako je najveći interes izazvao zid uspomena - memory wall, na kojem su posjetitelji, posebice oni mlađi ostavljali svoje dojmove u najromantičnijoj noći ovogodišnje sezone u Ninu, a oduševljenje je izazvala i bakljada na starinski način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebnu pozornost budila je prodavačica ruža uz koju je vila darivala više od 100 nagrada koje je osigurao organizator Turističke zajednice Grada Nina, sponzori i donatori jer je svaka kupljena ruža imala poklon iznenađenja, navodi TZN i dodaje kako su iz povijesti izronili te po ulicama Nina posjetitelje pozdravljali povijesni likovi - kralj Tomislav s pratnjom, Petar Zoranić Ninjanin i vile, rimljanke i dr. - s kojima su se posjetitelji mogli fotografirati.

TZN naglašava kako su za sve romantične i zaljubljene osigurana romantična mjesta - tzv. klupe ljubilice i kissing pointi koji su privukli zaljubljene parove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osmišljeno je i nagrađivanje najbolje fotografije na klupama ljubilicama pa su tako zaljubljeni parovi pozvani da se fotografiraju i pošalju svoje fotografije, a najbolje će biti nagrađene romantičnom večerom na pješčanoj plaži.

S obzirom na odjek emocija i dojmove koje je izazvala Romantična noć u Ninu kod turista i domicilnog stanovništva, TZN je najavio kako će ovaj festival pretvoriti u tradiciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo