World Rally Championship / U podne u Zagrebu kreće rally utrka: Dio grada bit će zatvoren za promet, pogledajte obilazne pravce

Image
Foto: WRC Rally/Facebook

Danas od 12 do 24 sata za potrebe ceremonijalnog starta građani će morati voziti obilaznim pravcima

22.4.2021.
9:10
WRC Rally/Facebook
VOYO logo

Prvi puta u Republici Hrvatskoj održat će se jedna od utrka World Rally Championshipa u kojoj se natječu najbolji svjetski vozači u rallyju.

WRC Croatia Rally, koji se održava od 22. do 25. travnja 2021. godine, treća je etapa u ovogodišnjem WRC kalendaru, a vozit će se po lokalnim cestama Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko-zagorske županije te grada Zagreba. Policija je na svojim službenim stranicama obavijestila građane kako imaju na umu regulaciju prometa:

Image
o brojnim aferama /

Beroš se brani: 'Ministar ne provjerava tvrtke kod javne nabave'. O fotografiji s vlasnikom Curpisa: 'To je plod nečije mašte'

Image
o brojnim aferama /

Beroš se brani: 'Ministar ne provjerava tvrtke kod javne nabave'. O fotografiji s vlasnikom Curpisa: 'To je plod nečije mašte'


"Obavještavamo građane da će policijski službenici u vrijeme održavanja brzinskih ispita za ostale sudionike povremeno zatvarati prometnice.
 Mapu s vremenima i lokacijama zatvaranja prometnica pronađite OVDJE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obilazni pravci danas u Zagrebu

Danas od 12 do 24 sata za potrebe ceremonijalnog starta planirano je zatvaranje prometa zapadnog kolnika Ulice Hrvatske bratske zajednice u Zagrebu (prostor ispred zgrade NSK).

Obilazni pravci su:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulica Grada Vukovara – Savska – Savski most – Rotor – Avenija Dubrovnik – Most – Most Mladosti- Držićeva – Ulica Grada Vukovara.
Ulica Grada Vukovara – Držićeva – Most slobode pa dalje prema Novom Zagrebu ili odvojak sa Savske na Slavonsku aveniju – Aveniju Većeslava Holjevca – Most Slobode i dalje u Novi Zagreb.

Epidemiološke mjere


Svi građani i sudionici prometa koji se zateknu u blizini navedenih dionica utrke dužni su se pridržavati uputa i naredbi policijskih službenika, kao i uputa redarske službe.
 Zbog aktualne epidemiološke situacije tijekom ove etape rellyja, kao niti u ranijim etapama u Finskoj i Monte Carlu, nije moguće organizirano okupljanje gledatelja", napisali su.

Organizatori pozivaju da se svjetsko natjecanje WRC Croatia Rally 2021 prati putem malih ekrana, a prijenos uživo svih etapa moguće je gledati OVDJE.

"Tijekom natjecanja obvezno je pridržavanje svih protuepidemijskih mjera sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH i posebnih preporuka i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, uključujući obvezno održavanje fizičke distance od najmanje 1,5 m na otvorenom prostoru, nošenje medicinske maske i zabrana grupiranja više od 25 osoba na jednom mjestu", upozorila je policija, a sve informacije možete saznati na društvenim mrežama i službenim kanalima događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo