zen room / U Zagrebu kao u Silicijskoj dolini: pogledajte kako se u ovoj tvrtki radnici opuštaju

Osim što se bave poslom budućnosti i ne moraju brinuti za posao, u jednoj zagrebačkoj IT tvrtki svojim zaposlenicima su omogućili i fenomenalne radne, odnosno uvjete za opuštanje

9.9.2015.
19:17
VOYO logo

Zen room - prostor u kojem odmor zamjenjuje rad i crpi se energija za nove kreativne ideje. Uprava je ovdje uložila 100.000 kuna u igračke za svoje radnike.

Pikado, stolni tenis, stolni nogomet... Sve je to na raspolaganju radnicima koji će ubuduće nestrpljivo čekati novi radni dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Soba je super i mislim da će dobro doći, doprinjeti novim idejama i još boljoj radnoj atmosferi", rekla je zaposlenica Edita Kustura

A nakon igre, treba se opustiti, a za to je najbolji masažni stolac s gomilom opcija, jedini je problem što se za njega mora čekati u redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela je prostorija koju će koristiti više stotina uglavnom vrhunskih inježenjera nalik onima u Googleu i Facebooku. Kad tome dodate i prosječnu plaću od oko 9000 kuna, zvuči nevjerojatno da u Combisu muku muče s pronalskom IT stručnjaka. I zato ih i ovom sobom žele zadržati.

"Ako netko tamo hoće provesti pola sata, može. Ako je netko taj dan možda indisporniran zbog nečeg drugog, može tamo provesti i mnogo više vremena; sat, dva, tri. Oni će to sigurno  cijeniti i kroz svoj angažman vratiti", rekao je Leo Petrov, član Uprave za poslovne operacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapravo i nije komplicirano - zadovoljan radnik je dobar radnik!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo