'moramo slaviti različitosti' / Udomio psa s dvije njuškice kojeg nitko nije htio i doslovno ga spasio od smrti

Todd je osnivač emisije 'Venice Beach Freakshowa', zbog čega je njegov odabir Tobyja za kućnog ljubimca sasvim razumljiv

18.3.2016.
11:00
VOYO logo

Toby je preslatki psić koji je neobjašnjivo rođen s dvije njuške, zbog čega ga nitko nije htio udomiti iz kalifornijskog azila pa je trebao biti uspavan.

Srećom, u azil je jednog dana došao Todd Ray, koji je jedini uvidio kako je s Tobyjem sve u redu i kako može biti idealan ljubimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodno su Tobyja pronašli kako luta ulicama Fresna u Kaliforniji, nakon čega su ga doveli u azil i stavili na listu za udomljavanje. 

No ljudi koji su dolazili u azil redovito su ignorirali Tobyja zbog njegove malene deformacije. Ipak, u zadnji tren pojavio se Todd i doslovno spasio život Tobjyu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pomislio sam da je to najslađi i najcool pas na svijetu”, prisjetio se Todd. 

Inale, Todd je osnivač emisije 'Venice Beach Freakshowa', zbog čega je njegov odabir Tobyja za kućnog ljubimca sasvim razumljiv. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Freakshow je stvoren kao mjesto na kojem je sve moguće i gdje ništa nije normalno. Postoji kako bi pomogao vratiti malo čuda u ovaj svijet…Kako bi nas podsjetio da je naš planet čaroban i da život na njemu dolazi u različitim i nevjerojatnim oblicima. Volimo slaviti različitosti! I Toby ponekad posjećuje show-ove i djeca ga obožavaju", ispričao je Todd. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo