nova sapunica / Upoznajte finalisticu RTL-ovog izbora za 'Pravu ženu': prijatelji navijaju za Tatjanu kako bi prvi puta s obitelji otišla na ljetovanje

Svi navijaju da pobijedi, jer zbog teže financijske situacije nikad zajedno nisu bili na ljetovanju!

22.8.2016.
18:13
VOYO logo

Tatjanu je suprug prijavio na naš izbor za "Pravu ženu", ušla je u finale, a ostalo je povijest. S još tri finalistice bori se za glavnu nagradu - vikend u termama Tuhelj za cijelu obitelj.  

Ususret startu nove sapunice na RTL-u:  'Prava žena' - u suradnji s Narodnim radijom krenuli smo u potragu za onom pravom. Tražimo naj Hrvaticu. Prijave su pljuštale sa svih strana, no samo su četiri uzorne hrvatske žene ušle u finale. Među njima i TatjanaŠoić iz Samobora. Njezin je suprug slušatelje oborio ovom romantičnom gestom - pjesmom koju je napisao za svoju ljubav!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U naših 14 godina braka nismo ni na medenom mjesecu bili, ni na moru, ali ona kaže bitno da smo ljubavlju i srećom ispunjeni", kazao je Rudolf Šoić, Tatjanin suprug.

Njihovu ljubav i sreću dijele i njihova djeca - kći Katja i sin Patrik. Zbog malih prihoda, s njima nisu nikada bili na moru, no djeca se uopće ne žale. Važno je samo, kažu, da su živi i zdravi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nas vesele male stvari, odemo na kupanje tu i tamo, bitno je da djeci pružamo vrijeme pažnje, ljubav bilo to gdje na moru ili na Jarunu.

Veselo je u obitelji Šoić. Igraju se društvene igre, ali i najvažnija sporedna stvar na svijetu – nogomet. Na jednoj takvoj utakmici planula je i ljubav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upoznali smo se na nogometnoj utakmici. Ona voli sport i ja iako smo išli u istu školu", ispričao nam je Tatjanin suprug.

"Atipično, nije igrao on nego sam ja igrala nogomet. Igrale su cure protiv cura, ja sam igrala, a on je bio u publici. Moju prijateljicu je tražio broj i tako je krenulo", dodala je Tatjana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je Rudolf uporan, pa je Tatjana na kraju i popustila. Ona kod njega voli što je brižan i romantičan, a on njezinu skromnost i veseli karakter.

"Iskrena je, skromna... nije ono da laže, iskrena je. S njom odmah znaš na čemu si, nema tu.. onak kak se kaže što na umu to na drumu", kaže Rudolf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je zato Rudolf svoju suprugu i prijavio na izbor za Pravu ženu. No, Tatjanu je najviše dirnulo kad je vidjela pjesmu koju joj je suprug posvetio.

Sad se s još tri finalistice bori za glavnu nagradu - vikend u Termama Tuhelj. To bi kako kaže posebno razveselilo njezinu djecu koja su čitave školske praznike provela kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo