Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
klijenti oduševljeni

Upoznajte jedinu splitsku tattoo majstoricu: koga joj je draže tetovirati?

Biti žena u svijetu muškaraca nije lako. Znaju to dobro hrvatske menadžerice, liječnice, kuharice, ali i Tea iz naše iduće priče. Ona je jedina splitska tattoo majstorica. Njezini su klijenti oduševljeni njezinom kreativnošću

Ilija Radić/ 8.4.2016. u 18:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Elvis je strastveni ljubitelj tetovaža. Na svom tijelu ima ih preko 10 i proljece je idealno  vrijeme za novu. Kao pravi muškarac koji ruši stereotipe, dat će se u ruke jednoj ženi.

"Stvarno ću vam reć da je bolje, opuštenije i lipše kada vas ženska tetovira. Osjećate se opuštenije, nježniju ruku ima, ne upire previše, ne grebe i puno su kreativnije nego muški", rekao jeElvis Muharemović, ljubitelj tetovaža.

Tea je jedina splitska majstorica tetovaža. Ljubav prema umjetnosti otkrila je u ranoj mladost, a papir je ljudskim tijelom zamijenila nakon srednje škole.

"Ti ljudi na kojima radim te radove uvijek nose sa sobom. Ne mogu ga nikako zabaciti negdje sa strane kao radove na platnu i papiru", tvrdi Tea Čagalj, majstorica tetovaža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Biti jedina žena u muškom svijetu majstora tetovaža nije joj predstavljalo problem nego izazov. Priznaje kako su joj muškarci draži klijenti jer traže zahtjevnije tetovaže. No zato teže podnose bol.

"Ja mislim da su bila dva slučaja kada uopće nisu mogli izdržati i kad su odustali od tetoviranja. Oba puta su bili muški", otkrila je Tea.

Upravo se čita

Image
JOVANOVA DRAGA

Sjećate li se nje? Evo kako Paulina iz 'Ljubav je na selu' izgleda danas

Omiljeni zadaci Tei su one najzahtjevnije tetovaže – portreti.

"Da pogodim taj izraz lica od te osobe, taj mot, taj pogled i to sve. Odmah se osjećam nekako ponosno na sebe kada vidim takav rad", rekla je Tea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tako su na koži njenih klijenata završili Al Pacino, Robert De Niro, Michael Jackson, Marlon Brando i mnogi drugi. U svom studiju ima dva pravila – sve mora biti higijenski besprijekorno i zadržava pravo odbijanja usluge. Ono što nikad ne bi tetovirala su rasistički i sotonistički simboli.

"Ne bih tetovirala te neke negativne simbole jer sam baš veliki vjernik, vjerujem u Boga i smatram da sve šta može ugroziti ili ocrniti bilo kakvu tuđu vjeru ili nacionalnost mi se ne sviđa i ne radim takve stvari", priznala je ona.

Od tetoviranja se može živjeti u Splitu, kaže, no novac je ovoj mladoj umjetnici u drugom planu. Ono najvažnije je užitak koji joj donosi oslikavanje nečijeg tijela. A kada se s takvom strašću pristupa poslu, onda je zadovoljstvo klijenata logična posljedica.

Ilija Radić/ 8.4.2016. u 18:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

20 genijalno maštovitih znakova za muškarce i žene u javnim WC-ima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba