muškarci, pozor! / Upoznajte simpatične djevojke koje višak energije najviše vole ispucati - na nogometnim terenima!

Srca djevojaka iz naše iduće priče kucaju za - nogomet. Kad završi radni dan, sve one skidaju poslovne sakoiće i hlače i odijevaju štucne i kopačke. Koliko god umorne bile, na trening se mora. A na terenu su kraljice koje bi sprašile i neke muške ekipe

27.1.2016.
17:18
VOYO logo

Uobičajen radni dan simpatičnih konzultantica sastoji se od implementacije poslovnih IT rješenja. Užurbani ritam ove cure drže u malom prstu.

"Jako je dinamično, mlada je postava, prosjek godina nam je oko 30, uglavnom smo podjeljeni na financijske konzultante i programere, tako da ima dosta cura i dečki", rekla je Nikolina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kada sat otkuca kraj radnog vremena, znaju da treba negdje dooobro ispucati višak energije. Za njih fitness, aerobic i ples nisu opcija. One treniraju - nogomet!

"Mislila sam da svatko može doći i igrati nogomet, ali kad sam dosla i vidjela, nije to baš ni približno lako", priznaje Nikolina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad smo se prvi put okupile to je bio pravi amaterizam, bacale bi loptu van i slično, onda su se uključila dvojica kolega iz firme, koji su nas naučili i trenirali, radili smo na tehnici", prisjetila se Lada. 

Ok, ruku na srce, nisu cure sad toliko tehnički vješte s loptom kao neki nogometni virtuozi, ali uz dobru volju, naporno treniranje i sa strpljivim trenerom, sve se da svladati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U početku je bilo problema sa dodavanjem i štopanjem, ali cure stvarno napreduju, mogle bi igrati u nekoj amaterskoj ligi", pohvalio ih je trener Petar. 

Rekreativni nogometni treninzi zarazili su i druge djevojke. Ubrzo su se organizirali malonogometni turniri, gdje je ženska konkurencija itekako opaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometni turniri su sve česći, dobra je konkurencija i baš super što je sve više cura u tom segmetnu", zadovoljna je Ivana. 

Možda izgledaju bezazleno, ali vjerujte, borbene su naše nogometašice. Činjenica da su se uhvatile najvažnije sporedne stvari na svijetu - izaziva salve komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se uz ovo bavim i manekenstvom pa igram nogomet, pa znate kakav je to spoj. To svima bude simpatično", kaže Nikolina. 

Nema sumnje. Kad muškarci vide ove djevojke, brzo bi sjedenje pred TV-om zamijenili žustrim nogometnim navijanjem u prvim redovima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo