pođite njihovim stopama / Uspjeh žene danas se cijeni desetorostruko: Donosimo vam savjete uspješnih Hrvatica

Mnogo žene će se složiti kako danas živimo u muškome svijetu. Žena će uvijek biti manje plaćena od muškog kolege za isti posao, uvijek će joj biti teže doći do poslovne prilike, a njezina će muškog kolegu baš uvijek doživljavati ozbiljnije. Upravo zato svaki se ženski uspjeh desetorostruko više cijeni

14.1.2016.
18:33
VOYO logo

U današnjem muško orijentiranom svijetu ženski se uspjesi cijene desetorostruko.

Jedna nedavna ideja posebno se ističe, a čak je i ekranizirana. Inovatorica Joy Mangano izumila je naime, čudotvornu krpu za pranje. Njezina inspirativna priča koja joj je uistinu promijenila život – sada je doslovno filmska priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Joy' je u istoimenom filmu maestralno utjelovila Jennifer Lawrence, a  hrvatsku premijeru došle su pogledati i naše poznate dame. Ne samo poznate, već i uspješne.

Težak je taj ženski put, ponekad popločen predrasudama i teškoćama. Recept za uspjeh u životu, ma koliko god ga žene željele, ne postoji. No zato iz vlastita iskustva mnoge dame dijele savjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnija je upornost, raditi ono što voliš, važna je vjerojatno i sreća ali ja prvenstveno vjerujem u rad", rekla je poduzetnica Branka Krstulović. 

"Imala sam tu sreću da su me primjetili, i da sam mogla otići u svijet i raditi, nemam recept, osim da sam uživala u svemu što sam radila", rekla je bivša manekenka i poduzetnica Ljupka Gojić Mikić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne treba čovjek u ništa uključivati strah, jer čim vi napravite jedan korak sa strahom, gubite", jasno poručuje modna kreatorica Đurđica Vorkapić. 

Kad tomu pridodate činjenicu da je sve napravila sama, uspjeh još više dobiva na značaju. U muškom svijetu u kojem živimo, ženi nije lako, pa se naše sugovornice jako ponose time što je njihov uspjeh samo njihovih ruku djelo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretna što sam ja to sve napravila sama, i da sam ponekad bila jako hrabra jer sam dva puta jednostavno napustila posao", prisjeća se modna agentica Tihana Harapin Zalepugin.

Kažu da bi uspjele u životu, želja za tim uspjehom mora biti veća od straha od neuspjeha. A zna se - žene su poprilično neustrašive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo