PRVI POGLEDAJTE KALENDAR! / 'Velike i male zvijezde': Poznati za djecu s Downovim sindromom, među njima i naš Tomislav Jelinčić

Image
Foto: Vijesti.hr

Naš televizijski urednik i voditelj Tomislav Jelinčić s još desetak domaćih zvijezda u humanitarnom projektu 'Velike i male zvijezde' koji se se održava od 2013. godine

23.11.2018.
12:29
Vijesti.hr
VOYO logo

Naš televizijski urednik i voditelj Tomislav Jelinčić s još desetak domaćih zvijezda u humanitarnom projektu 'Velike i male zvijezde' koji se se održava od 2013. godine. 

Riječ je o kalendaru na kojem osobe iz javnog života poziraju s djecom s Downovim sindromom, a svaki mjesec ima svoju veliku fotografiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalendar za sljedeću godinu možete pogledati u našoj velikoj fotogaleriji.

Image

'Velike i male zvijezde': Poznati za djecu s Downovim sindromom, među njima i naš Tomislav Jelinčić

Image

'Velike i male zvijezde': Poznati za djecu s Downovim sindromom, među njima i naš Tomislav Jelinčić

Do sad se projektu pridružilo 60-ak zvijezda; Gibonni, Tony Cetinski, Ćiro Blažević, Mani Gotovac, Zoran Šprajc, Petar Grašo, Jelena Rozga, Ivica i Janica Kostelić, Lela Margitić i Pero Kvrgić, Ivan Dečak te mnogi drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novac od kalendara djeci za terapije

Novcem od prodaje kalendara financiraju se terapije i rehabilitacije mališana Udruge za sindrom Down Međimurske županije, a u koju su uključeni i mališani iz susjedne Varaždinske županije s obzirom na to da u Varaždinu takva udruga ne postoji.

Kalendar je dosegao nakladu od 10 tisuća primjeraka, a tijekom godina je postao toliko popularan da ga se osim u čitavu Hrvatsku, distribuira i u druge zemlje, pa i na kontinente poput daleke Australije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Dalić i Tomislav Jelinčić

Do sad je njegovom prodajom osigurano više od 400 tisuća strogo namjenskih kuna, što je neprocjenjiva vrijednost mališanima i njihovim obiteljima. 

Na ovogodišnjem će se kalendaru uz mališane s Down sindromom naći Zlatko Dalić, Mia Dimšić, Ana Rucner, Goran i Bojan Navojec, Vanna, Dino Rađa, Tomislav Jelinčić, Ljubomir i Jan Kerekeš te još neki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi zainteresirani kalendar mogu nabaviti po cijeni od 40 kuna. Narudžbe se vrše putem facebook stranice Udruge za sindrom Down Međimurske županije, a kalendar stiže na vašu kućnu adresu. Također, ističu organizatori ovog humanitarnog projekta, diljem Hrvatske biti će postavljeni punktovi na kojima će se kalendar 'Velike i male zvijezde' moći kupiti. 

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo