Uznemirujući sadržaj / VIDEO Aligator je ženu zgrabio za ruku i povukao u bazen! Sve su gledala djeca koja su slavila rođendan

Čim ju je aligator zgrabio za ruku, počeo ju vući i trzati se svom snagom kako bi je ubio

18.8.2021.
9:35
VOYO logo

Na društvenim mrežama pojavio se video koji je zgrozio mnoge. Naime, aligator je zgrabio za ruku zaposlenicu zaduženu za odgajanje gmazova i rukovanje s njima i povukao ju je u svoj bazen. Sve se to odvilo u nekoliko sekundi za vrijeme proslave dječjeg rođendana u gradu West Valley City u državi Utah.

Čim ju je aligator zgrabio, počeo ju je vući i trzati se svom snagom kako bi joj otkinuo ruku, ali srećom, ovaj stravičan događaj nije prerastao u takav užas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo je ondje došao muškarac u žutoj majci, slavljenikov otac Donnie Wiseman, koji je počeo uzvikivati da imaju probleme ondje. Cijelo vrijeme, događaj je snimala njegova supruga Theresa Wiseman

Vidjevši to, djeca su zanijemila, dok se zaposlenica Lindsey pokušavala iščupati ruku iz nevjerojatno snažnog stiska aligatora. U jednom trenutku mu se omotala nogama oko glave i pokušavala izvući ruku, no ni to joj nije pomoglo sve dok Donnie Wiseman nije uskočio u ograđeni bazen gdje se odvijala drama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donnie je shvatio kako je životinja presnažna i skočio joj na leđa pokušavajući mu otežati trzanje kako bi odgajateljica mogla sa što manje posljedica izvući svoju ruku.

Isotvremeno se čulo zapomaganje prestravljane djece koja dozivaju mamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu došao je još jedan muškarac u crnoj majici koji je pokušavao pomoći. U to vrijeme, dok je Donnie bio na leđima aligatora i ruka zaposolenice u ustima životinje, čuje se njezino objašnjavnje kako joj drugi muškarac treba pomoći s izvlačenjem nje i ruke iz bazena.

U jednom trenutku netko je tražio da se zove 911, no na snimci se vidi kako se tom prilikom "upoznaju" Donnie i odgajateljica Lindsey. On ju je upitao što bi on trebao imati na umu ako se aligator počne ponovno trzati, što je i učinio sekundu nakon njegovog pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je to bio trenutak kada je uspjela otrgnuti svoju ruku iz aligatorovih usta, dok je Donnie još bio na njegovim leđima. Drugi muškarac joj je u tom trenu pomogao i izvukao ju iz ograđenog bazena.

Donniejevo "hrvanje" s aligatorom je potrajalo još neko vrijeme. Odgajateljica Lindsey mu je rekla da treba sjesti, maknuti ruke s njegovih usta i pod hitno se maknuti s aligatora i pobjeći iz bazena što je Donnie i učinio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaposlenica Lindsey je odvedena u bolnicu i očekuje se da će njezin potpuni oporavak biti moguć.

Mnogi u komentarima hvale oca koji je nesebično pomogao ne razmišljajući ni sekunde o mogućem crnom scenariju, no isto tako, zamjeraju držanje divlje životinje u ograđenom i umjetno stvorenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od komentatorica je napisala kako ne bismo trebali držati divlje životinje zatočene zbog vlastite zabave, nakon čega se žalimo kako se ponašaju baš tako - kao divlje životinje.

Ipak je riječ o životinji koja u djeliću sekunde može postati vrlo opasna, no nijedna životinja ne zaslužuje život u zatočeništvu koje je najčešće premalen prostor i za puno manje vrste. Takav oblik zabave za ljude doista djeluje bizarno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatno je kako su se gotovo svi žalili na zatvorenost u svom domu za vrijeme pandemije, no kada se drugo živo biće nalazi u istoj situaciji, nikoga nije briga dok se ne počne ponašati nasilno.

Pogledajte stravičnu situaciju u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo