teške sudbine / VIDEO Djeca iz daleke Tanzanije zapjevala 'Sretan Božić' na hrvatskom jeziku

Posebice se žele zahvaliti svima uključenima u projekt Prijatelji sirotišta kojim udruga želi podmiriti troškove hrane i odjeće za djecu te režije sirotišta

24.12.2019.
12:28
VOYO logo

Iz daleke Tanzanije stiže originalna čestitka koja će vas razveseliti za ove blagdane. Raspjevani veseljaci koje možete vidjeti u videu su štićenici su Sirotišta Sv. Ante iz Tanzanije koje vodi hrvatska Udruga "Kolajna ljubavi".

Budući da se hrana i svi troškovi sirotišta podmiruju isključivo donacijama i to najčešće iz Hrvatske, ove djevojke i mladić željeli su zahvaliti na pomoći pjesmom. Zahvalu u obliku raspjevane čestitike, šalju na hrvatskom jeziku jer su ih ovu pjesmu naučili Grgur i Vito, volonteri iz Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebice se žele zahvaliti svima uključenima u projekt Prijatelji sirotišta kojim udruga želi podmiriti troškove hrane i odjeće za djecu te režije sirotišta.

Nažalost, sva djeca i mladi koji žive u kući Sv. Ante su siročad, a roditelje su izgubili zbog bolesti ili gladi. Većina je prije dolaska u sirotište živjela na cesti preživljavajući iz dana u dan. Neki su bili prisiljeni školu zamijenili radom u polju, a neki su kao ulični prodavači nosili velike količine tereta. Zahvaljujući donacijama plemenitih ljudi, taj težak život zamijenili su toplim domom s obrocima i krovom nad glavom. Iako se  nikada ne bi reklo, iz osmijeha koje dijele s prijateljima iz Hrvatske, skrivaju tešku sudbinu prerano odrasle djece. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se u ovo blagdansko doba želite priključiti i minimalnim mjesečnim donacijama postati Prijatelj sirotišta, možete se javiti Kolajni ljubavi. Riječ je o najplemenitijoj novogodišnjoj odluci koju možete donijeti. 

Privid novog početka motivira nas na promjene i olakšava stvaranje novih navika. Jedna od najljepših navika koju možete steći, upravo je pomaganje drugima. Neka to bude Vaša novogodišnja odluka.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo