'Šteko, dobri ustaša' / [VIDEO] Jeste li vidjeli YouTube crtić 'Šteko - dobri ustaša'? Kreatori su se usput narugali Konzumu i Crkvi

Pogledajte crtani film 'Šteko, dobri ustaša' koji sarkastično progovara o ustaštvu, Konzumu i Crkvi

28.6.2017.
16:30
VOYO logo

Pod korisničkim imenom "Šteko dobri ustaša", objavljene su tri epizode kratkometražnog animiranog istoimenog filma, koji na sarkastičan i humorističan način progovara o ustaškom pokretu, Katoličkoj crkvi, ali i Konzumu. Naime, u središtu radnje je Šteko koji bi trebao biti pripadnik ustaškog pokreta "bačen" u suvremeni kontekst. Šteko se druži sa svećenikom čija je specijalnost liječenje homoseksualnosti, dok je Štekin poziv likvidacija Srba. 

Kreatori su se narugali i Konzumu, uvrstivši u crtanu mizanscenu i izlog trgovine na kojemu je logo koji neodoljivo podsjeća na Konzum, uz moto "Gu*imo Hrvatsko!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o crnom humoru koji zbilja nije za svakoga. Mnogi su špekulirali kako su kreatori članovi nekadašnje "Zločeste djece" jer su ih glasovi likova na njih podsjećali, ali videji su objavljeni anonimno i sve je ostalo na nagađanjima. Ispod pogledajte epizode - ali budite upozoreni - nisu za svačije oči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo