spektal na nebu / VIDEO Na pola puta između dvije zemlje: Vjenčali se u avionu, na 10.000 metara!

Image
Foto: Faceboook

Na neobičnu ideju došao je australsko-novozelandski par koji se vjenčao na pola puta između dvije zemlje

24.11.2019.
20:08
Faceboook
VOYO logo

Muškarac iz Australije i žena iz Novog Zelanda koji su se zaljubili unatoč tome što su odvojeno živjeli, smislili su savršen kompromis za svoj dan vjenčanja, piše CNN. Vjenčati se na letu Jetstar točno na pola puta između dvije zemlje.

Buket je uhvatila stjuardesa

Cathy i njezin novi suprug David Valliant službeno su se vjenčali na letu Jetstara iz Sydneya u Auckland prošli mjesec. Njihov brak, sklopljen na 10.000 metara i bit će pravno priznat u Australiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na simpatičnom, malom vjenčanju buket je uhvatila stjuardesa Jetstara. A nakon prvog poljupca vjenčanog para, zapljeskali su im svi putnici. 

''Ovo je apsolutno najbolji dan naših života'', rekla je mladenka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oboje su igrali istu računalnu igricu

Par se upoznao putem interneta 2011. godine igrajući računalnu igru ​​"Airport City", a prvi put su se uživo upoznali dvije godine kasnije na aerodromu u Sydneyu.

Cathy je rekla da želi učiniti "nešto stvarno pamtljivo" za njihovo vjenčanje i tako objavila na Facebook stranici Jetstar svoju ideju da vjenčanje bude u zraku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to zaista posebna prigodba i ovo je definitivno prvi put da sam nekoga vjenčala u zraku!" rekla je Robyn Holt, članica zemaljske posade koji je služila kao matičarka. Pristala je obavljati uslugu bez ikakvih troškova.

"Biti dio dana Cathy i Davida i slaviti svoju ljubav i strast prema zrakoplovstvu bilo je nezaboravno. Putnici su uživali i u tome", dodala je Holt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno bračni par boravi u Melbourneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo