Slomila im je srce / VIDEO Nakon tri godine pronašli su svoju mezimicu Emu: Suze su same potekle

Image
Foto: Facebook

Tko zna gdje je i kako Ema živjela sve ove godine

12.2.2019.
13:20
Facebook
VOYO logo

Kada je nestala prije tri godine Ema je slomila srce vlasnicima. Tražili su je posvuda, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa. Sada, nakon pune tri godine, oni su se ponovo sreli.

Tko zna gdje je i kako živjela sve ove godine, do trenutka kada je u Udruženje "Beta" Beograd stigao poziv savjesnih građana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su javili volonterima i aktivistima za prava životinja da su pronašli psa, koji djeluje kao da ima vlasnike. Volonteri su odmah izašli na teren, psa odveli kod veterinara, a na osnovu čipa - odmah su pronašli podatke vlasnika i kontaktirali ga.

"Ljudi, vi ste nevjerojatni!. U roku od sat vremena spojeni smo s vlasnicima i Ema je danas, poslije tri godine od nestanka, konačno ponovo u svom domu, sa svojom obitelji! Hvala svima koji su se angažirali da nađemo Eminu obitelj, hvala za informacije, uspjeli smo zajedno nemoguće učiniti mogućim. Hvala i ovim divnim ljudima jer niti poslje toliko vremena nisu odustali od nje“, napisali su volonteri Bete.

Susret između Eme i njene obitelji bio je emotivan i veseo, a kako su naveli "Betovci" ni oni nisu odavno doživjeli ovako emotivne trenutke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo