što vi kažete? / VIDEO 'Ne budi samo Srbin, budi e-Srbin': O kampanji SNV-a mnogi bruje, svi mogu biti Srbljanovići u miru

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Iako su mnogi na društvenim mrežama rekli kako je spot za kampanju 'hit' i kako savršeno opisuje stanje u državi, bilo je i onih koji nisu bili previše očarani

6.9.2021.
12:15
Screenshot/YouTube
VOYO logo

"Ne budi samo Srbin, budi e-Srbin" - kampanja je to koju potpisuje Srpsko narodno vijeće i kojom pozivaju sunarodnjake u Hrvatskoj da se uključe u popis stanovništva online putem koje traje mjesec dana, od sredine rujna do sredine listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbljanović, lik iz spota, radi sve kako nitko ne bi doznao da je Srbin u Lijepoj Našoj - stavlja zavjese, pokriva lice, izbacuje karticu iz pametnog telefona, dobro pogleda gleda li ga itko i onda se tek prijavljuje tajno na popis stanovništva. Na kraju spota prikazuje se i poznati glumac Rene Bitorajac.

Komentari ispod videozapisa su onemogućeni. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su mnogi na društvenim mrežama rekli kako je spot za kampanju "hit" i kako savršeno opisuje stanje u državi, bilo je i onih koji nisu bili previše očarani:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

O plakatima "Budi e-Srbin"koji su se pojavili kod nas krajem kolovoza mnogi su srpski portali pisali. O ovom spotu još se nisu oglasili. 

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo