poslao svima poruku / VIDEO Nesvakidašnji odlazak na biralište: Ovaj je muškarac gol došao izvršiti svoju građansku dužnost

Image
Foto: Vijesti.hr

Poručio je kako je svojom odjevnom kombinacijom želio poslati jasnu poruku

23.12.2019.
12:30
Vijesti.hr
VOYO logo

U mjestu Orahovica u Slavoniji jedan je muškarac svoje biračko pravo odlučio iskoristiti na iznimno osebujan način. Naime, na biralište je stigao gotovo gol, samo u gaćicama. 

Neven je poručio kako je svojom odjevnom kombinacijom želio poslati jasnu poruku koja glasi: "Bili obučeni ili napola goli, sudbina Hrvata je već unaprijed odlučena".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je dao svoj glas, prošetao je do Adventa u Orahovici gdje se pridružio djedicama koji na biciklu svake godine od svojih novaca uveseljavaju mališane poklonima.

Kako doznajemo, riječ je o bivšem manageru i poduzetniku koji je živio neko vrijeme u Njemačkoj i Danskoj. Trenutno se fokusirao na pisanje knjige u kojoj će dati širu sliku svojih razloga zbog kojih je odlučio napustiti Hrvatsku, a knjiga će se baviti i životom u dijaspori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 40-godišnjak rođen je u Njemačkom Münchenu gdje su mu živjeli roditelji, koji su iz Slavonije također otišli. Neven se u Hrvatsku vratio 2007. godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo